| KirisakiHimea a întrebat:

Ce este cu secventele de pe YouTube in care Naruto si Sakura participa la Festivalul Fantomelor daca e real sau e fal? Si a aparut episodul inc are Naruto este mort Sakura plange si el se trezeste si o atinge pe fata (episodul este aparaut sau este o secventa din ultimele episoade Shippuden?)
Plz astept raspuns si dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| AlexanderTheG a răspuns:

Iar daca chiar vrei sa stii la ce episod se intampla se intampla: Episodul 69

6 răspunsuri:
| Ramo137 a răspuns:

Eu le stiu de mult. se numesc amv si cea cu fantomele e adevarata adica este un serial la sfarsit in shippuden cu acest vodeoclip.

| AlexanderTheG a răspuns:

Te rezolv eu imediat in schimbul fundei.
Cea cu festivalul,, fantomei,, e adevarata, a fost un fel de editie speciala.
Iar aia cu sakura care il boceste pe naruto dupa ce a fost batut de sasuke e doar o inventie a fanilor bolnavi, nu e adevarata!

| KirisakiHimea explică (pentru AlexanderTheG):

Si unde pot vedea asta cu Festivalul,, fantomelor,,?(iti dau funda daca imi dai si mie link plz)

| AlexanderTheG a răspuns (pentru KirisakiHimea):

Pai asta e problem ca nu ai ce sa vezi in afara de asta, ata e tot festivalul, nu exista un episod cu asa ceva, asta il da de obicei pe langa episoadele normale, e ca un fel de OVA.
http://narutofan.forumulmeu.ro/f7-ova aici ai cateva ova, iti consiliez konoha High School daca nu l-ai vazut deja.

| AlexanderTheG a răspuns (pentru KirisakiHimea):

Iar daca chiar vrei sa stii la ce episod se intampla se intampla: Episodul 69

| Theseus a răspuns:

Nu a aparut inca un asemenea episod.Nu stiu unde ai vazut tu asta dar poate erau niste secvente cum ai spus si tu sau cineva care nu avea ce face si se pricepe la desene a facut cv de gneu`

PS unde ai vazut asta da-mi si mie un link sau site ca's curios :]