Eu mă refer la serial
Asa spune.
Inseamna ca ai intre 20 si 25 ani.
Da, am 20.
PS: Titlul nu e ciudat, daca protagonistele serialului intrau in contact cu apa (pe piele) se transformau in serine. De aici si titlul: adauga apa.
Eu Eram destul de mica cand a vazut prima oara. L-am revazut recent, toate cele 3 sezoane. Il gasesti pe Youtube dublat in romana la o calitate buna! Este vorba despre 3 fete care devin accidental sirene si intalnesc diverse obstacole pentru pastrarea secretului. Sezonul doi a fost cel mai bun in opinia mea fiecare episod are 20 de minute
A fost un serial foarte urmarit pe Disney Channel intre 2008-2009-2010-2011-2012 parca de catre tinerii care au acum intre 20 si 23 de ani. Alte seriale urmarite pe atunci la Disney Channel: "Hannah Montana" cu Miley Cyrus, "Sony with a Chance" cu Demi Lovato, "Magicienii din waverly place" cu Selena Gomez si "Good Luck, Charlie".
E cel mai tare serial atatea amintiri din copilarie. Acum am reinceput sa il vizionez iar, il Recomand. Aproape toti care ne-am uitat la acel serial in copilarie voiam sa devenim sirene si sa avem o viata ca ele Ma rog e cam pentru fete daca esti baiat nu cred ca iti va placea. Dar ma bucur ca a devenit din nou popularrr
E un serial pentru adolescenti care a fost popular acum mult timp. Normal ca mi-a placut.
Este vorba despre un serial in care trei fete devin sirene fara sa vor si trebuie sa aiba sa tina secretul lor
Ooo, serialul la care mă uitam în fiecare zi acum 3 ani când vedeam de la școală. Da îmi plăcea, este vorba de 3 fete care devin sirene când se udă printr-o întâmplare nefericită când acestea erau într-o "piscină" într-o peșteră când luna plină a trecut peste gaura peșterii.
anonim_4396 întreabă: