Cred ca ambele in egala masura, nici mai mult, nici mai putin.
Adica hai sa zicem... poate Chucky, ca facea mai multe lucruri cu sange.
Wow, filmele de groaza in ultima vreme mi se par PENIBILE
incearca asta:
https://www.google.com/search?q=jeepers+creepers+franchise
poate te "impresioneaza" ceva, ceva :P
Pai stai asa ca aici vorbim de ani diferiți de filmmaking, chucky a fost in 88 iar annabelle in 2014...clar l-aș alege pe Chucky, oldies but goldies si zic asta, pentru ca atunci nu existau atât de multe efecte speciale cum existau în 2014. Iar la Chucky e diferit, are mai multe părți, e și mortal de amuzant , Annabelle e pe genul mehh..stiind deja poveste de la Chucky, cam știi ce se poate întampla. Deci răspunsul meu final e Chucky! )
Hehe
Pai? Dc el a primit fundă și eu nu? Eu măcar am și justificat răspunsul.
Ca e extrem de amuzanta
Am râs
E bine
Mi se par ambele o gluma, nici măcar, as zice o tentativa, nici măcar nu m-au gâdilat aceste filme la suspans și teama de a viziona un film horror.M-a uit de când eram kinder la filme horror, și un singur film m-a impresionat, îl văzusem aseară, cred ca de vreo 20 de ani nu am mai simțit acea adrenalina și suspans la film horror, majoritatea mi se par banale, previzibile, copy-paste și desene animate. Nu mi se pare nici o păpușă scary din nici un film horror, poate dacă as fi avut vreo 10 ani ar fi schimbat puțin lucrurile. Asa banale sunt filmele horror din zilele noastre ca rad mai mult la genul asta de filme decat la o comedie văzusem ieri un film care se aseamănă cu filmul horror Human Centipede ( interesant și unic ) și la unele faze ma bufnea rasul, desi e destul de horror pentru cei slabi de îngeri.
Iti recomand hanibbal holocaust după fapte reale, dacă tot vrei sa vezi ceva horror și grotesc.
Am văzut Men toate filmele horror aproape, și cele hard core dar apreciez feed-back-ul tău, filmul într-adevăr a fost bunicel, și în ziua de azi se petrec chestii de canibalism, în realitate sunt cele mai horror momente având în vedere ca sunt atâția psihopati aflați în libertate, care nu au nici un fel de empatie, vina și remușcare. Apreciez oricum răspunsul
Filmul ala le întrece pe toate care sunt horror. Ala e tatăl lor în materie de film horror, restul. pistoale cu apa. Seara bună!
Da,l-am văzut. La fel!
Papusa Chucky a fost filmul care m-a terorizat in copilarie, acum de vreun an am zis hai sa il revad, dar surpriza mi s-a parut stupid si imi veanea sa rad cat de tare simteam eu frica pe vremuri. Papusa Annabelle mi se pare creepy mai ales ca am gasit una asemanatoare in pivnita bunicii...
LisaJulie întreabă: