Ascult muzica, stau pe TPU, facebook, ma joc fruit ninja frenzy si imi fac planuri
Offfff! buna intrebare! Ma chinui cu doua afurisite de proiecte pentru facultate si incerc sa ma abtin sa nu explodez deoarece am windowsul in germana si respectiv Office-ul si nu pot respecta conditiile impuse de stimabilul meu "domn profesor".Am intrat pe TPU in speranta de a ma detasa de aceasta problema si sper ca ma voi amuza putin aici(lucru ce mi se intampla des)...totusi trebuie sa ma apuc de treabaO zi buna iti doresc!
Descalcesc o rutare de internet intre doua sisteme dintr-un cluster separate geografic, fiecare instalate in clustere de servere virtuale de telecomunicatii VoIP.
I bulshit you not!
Ascult muzicaa rock,stau pe facebook, stau pe TPU, stau pe mess...imi fac temele, mananc
Ma uitam la o monstra de cultura : http://www.youtube.com/watch?v=vkG52C8otyo&feature=related
Ma uit pe net la catalogul cp 17 oriflame pentru ca am o colega care e reprezentant oriflmae si vreau sa-mi comand cv pentru ca am auzit ca sunt reduceri
anonim_4396 întreabă: