| Temarry a întrebat:

Ce fel de filme mi-ati sugera gen Supranatural, Superputeri. Doresc si o mica descriere ca sa imi dau seama despre ce este vorba inainte sa ma uit. Dar sa fie filme pe care le-ati vozionat si le considerati interesante.Dau FUNDA celui/celei care imi da mai multe filme.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

*Al seaselea simt
In acest zguduitor thriller psihologic, la numai 8 ani ai sai, Cole Sear (HALEY JOEL OSMENT) este hartuit de un secret apasator: il viziteaza fantome. Fire introvertita, retrasa, Cole este inspaimintat de sufletele nelinistite ivite din umbra. Derutat de puterile sale paranormale si prea tinar pentru a sti ce sa faca, Cole nu destainuie terifiantele sale trairi decit psihologului sau, Dr. Malcolm Crowe (BRUCE WILLIS). Pe masura ce Dr. Crowe incearca sa descopere periculosul adevar despre capacitatile supranaturale ale lui Cole, pacient si terapeut traiesc impreuna un soc ce-i va purta intr-o realitate infricosatoare si inexplicabila.

*Ghost rider(Calaretul fantoma)
http://www.youtube.com/watch?v=Uw_TIZZQlyI

*Catacombe

5 răspunsuri:
| Ana-Maria_Stoica_1998 a răspuns:

Daca vrei filme de groaza uita-te la The Conjuring. ste despre o familie care se muta intr-o casa noua si acolo sunt mai multe spirite insa unul este diabolic si doreste sa-i omoare pe toti! Bafta!

| BeetweenUs a răspuns:

Serialul Supernatural, e captivant si cu siguranta are ceea ce vrei. Este vorba despre doi frati care pleaca in cautarea tatalui lor care era un vanator de demoni, fantome, monstrii. Cand acestia isi dau seama ca a murit, decid sa continue ceea ce le-a lasat tatal lor

| TOOL a răspuns:

Uite eu nu prea ma uit la astfel de filme, dar iti pot recomanda 1 serial pe care eu l-am urmarit si mi-a placut foarte mult este vorba de :
Heroes (are 4 sezoane si apartine genului Actiune/S.f.) In serial este vorba de niste persoane care primesc superputeri, unul poate sa zboara, unul poate sa absoarba ori ce putere, unul citeste ganduri, una se vindeca indiferent cat de grava ar fi rana, unul poate oprii timpul, si mai este unul care poate face ceasuri ( si asta nu trebuie sa te dezamageasca, pe parcurs acest personaj aduna mult mai multe puteri mancand o bucata din creierul celor care au deja puteri). Sper sa-l urmarestiwinking funda?

| BogdanComan a răspuns:

Iti recomand Mesaje de dincolo are 5 sezoane si este cel mai tare

| DSpider a răspuns:

În primul rând, Supernatural nu e film, e serial.

Heroes
The 4400
Smallville
Alphas
The Tomorrow People
Salem