| Dobre_Stefan_Paul_1994 a întrebat:

Ce film ati vazut in ultimul timp si v-a placut? ca vreau sa merg cu prieteni la film si nu stim la ce film (este ziua mea pe 27big grin) ma puteti ajuta? sarbaori fericite!

Răspuns Câştigător
| allexxys a răspuns:

La Multi Ani baby:X:*:* mie imi plac foarte mult filmele de actiune, iti recomand James Bond - "007: Coordonata Skyfall" ultimul film cu james bond si este super tare sau Singur Acas3 big grin very nice.:* LMA!

| Dobre_Stefan_Paul_1994 explică (pentru allexxys):

Mersi:* la coordonata skyfall m.am gandit si eu...dar nu cred ca ma lasa ca am sub 15...eehh o rog ppe doamna ca e ziua meahappy

| allexxys a răspuns (pentru Dobre_Stefan_Paul_1994):

laughing) las ca face :dansa: o exceptie tongue eu sper sa te lase daca alegi acel film:*

| Dobre_Stefan_Paul_1994 explică (pentru allexxys):

Si eu sper

18 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La multi ani.

| availablehandyman a răspuns:

KING KONG cel mai tare film big grin

| NoNameW a răspuns (pentru availablehandyman):

laughing nu am vzt filmul dar din cate am vzt eu e sf ..si nu cred ca e un film bun... un film bun care sa te emotioneze pana la "plans "laughingeste "a walk to remember " sau "end of wachthappy

| JASMYNA88 a răspuns:

La multi ani! the hobbit am auzit ca nue nu stiu ce, dar mi-a zis un prieten ca a fost la atlasul norilor si ca e un film bun la cinema acum

| Kosmin19 a răspuns:

Acum 3 -4 zile am vazut un film si se numea "Sub anestezie " este destul de interesant filmul

| Amiiii69 a răspuns:

La Multi Ani!
Te poti uita la Click:Zapand Prin Viata daca vrei o comedie dar si King Kong.
Sau un fel de actiune si thriller:Numaratoare Inversa
Never Back Down e cel mai tare. e de actiune si e ff frumos sper sa te distrezi :*

| axel112 a răspuns:

Hobbitul poate uni spun ca e naspa dar in cinema iti da o senzatie aparte

| Mihai87 a răspuns:

Desi e desen, iti recomand How to train your dragon! Vei intra intr-o lume a dragonilor si chiar te vei distra de minune la acest film! Il vei adora!

| NoNameW a răspuns:

End of watch este super tarewinking uitete pe nethappy

| TheLordOfCool a răspuns:

The Hobbit in 3D e fenomenalwinking

| voicanmarius a răspuns:

Iti recomand filmul The.Dark.Knight.Rises.2012 super tare

| Dobre_Stefan_Paul_1994 explică (pentru voicanmarius):

Am vazut dark knight rises e tare filmuwinking