Am plans la filmul "Lolita"(varianta color). Humbert se indragosteste de Dolores, fata unei vaduve. Acesta se casatoreste cu femeia doar pentru a putea fi in preajma fiicei sale. La scurt timp femeia moare, iar Humbert ramane singur cu "Lolita". M-a emotionat foate mult scena de final, cand dupa trei ani, Lolita si Humbert se revad, fata fiind insarcinata. El o roaga sa paraseasca totul si sa fuga cu ea. Poate vei urmari filmul!
-desigur ca am plans si la clasicele filme "Titanic","A walk to remember"& co. + Harry Potter si Talismanele Mortii.(citisem si cartile).
Hotaru no haka (Grave of the Fireflies)
...e despre un adolescent si sora lui de 5-6 ani, de care trebuie sa aiba grija; actiunea are loc in timpul bombardamentelor americane asupra Japoniei (al 2lea razboi mondial); raman fara parinti, fara casa si trebuie sa supravietuiasca printre ruine; e animatie, dar e considerat printre cele mai lacrimogene filme din totdeauna.
Uite aici melodia de pe coloana sonora: http://www.youtube.com/watch?v=whk7aEVgmBg
Buna onnymady,ador filmele drama,adica de plans,asa ca o sa-ti dau cateva superbe: bineinteles Titanic, The last song, Man on fire(
Mersi Keyna un film foarte emotionant.Multumesc si celorlanti pentru raspunsuri majoritatea ati sugerat filme populare care le vizionasem deja
Lords of Dogtown, mi-a schimbat si viziunea asupra anumitor lucruri. Pentru mine e ceva genial, iar totul cei genial e simplu, deci si filmul e asa, caci e inspirat din viata, prezinta mot a mot un sigment de viata a unor tineri.
Dar, totusi, des gustibus non est disputandum, pentru unii acest film nu prezinta nimic, insa pentru mine e ft important.
Ashoka. Nu am plans dar este un film foarte emotionant. daca nu l-ai vazut iti recomand sa il vizionezi. merita.
Bineinteles ca titanic. il pot vedea si de 10000000 de ori la rand si tot aceleasi sentimente si emotii le simt:*!
byank1000 întreabă: