Poi:
Twillight:Amurg
New moon
Twillight saga eclipse
si o astept ca nerabdare partea a 4 Zori de zi am citit cartea si e fascinanta
Daca vrei sa vezi unul iti dau niste exemple: Easy A, un serial (tot pe net) Gossip girl... daca mai vrei iti mai spun :*
Mia imi plac:twilight(toate cele 3), titanic, pirati din caraibe,
StAPaNuL INELeLoR
SInGUR AKASa
ROBiN HOoD
HaRRy PoTTeR
sunt foarte faine
funda+vot?
Harry Potter and Deadthly Hallows part II( Harry Potter si Talismanele Mortii partea II)
Erau odată pe TVR 1 niște desene educative care te învățau să scrii și să socotești. Alea erau preferatele mele.
Buna.
Mie mi-a placut : Mirrors 1/2 si Saw 1, 2, 3.
Sunt de groaza tie? pa, pa
Buna Ionyka. Nu as putea sa numesc doar un film...este imposibil sa fac asta, dar iti voi scrie aici un "top 5 preferatele mele":
1. Gladiator (2000) cu Russell Crowe.
2. Bravehert (1995) cu Mel Gibson.
3. American Beauty (1999) cu Kevin Spacey.
4. Titanic (1997) cu Leonardo DiCaprio, Kate Winslet.
5. The Godfather 1, 2, 3 (1972, 1974, 1990) o distributie extraordinara: Marlon Brando, Al Pacino, Robert De Niro, Robert Duvall, Andy Garcia.
Astea sunt printre filmele mele preferate. Poate ca si u le'ai vazut pe toate, dar tii le'am mai confirmat si eu odata. Bafta
Twilight [toate]
Fust &Furious [toate]
Tamara
Babylon A.D.
Step up
Bad teacher
Twilight saga (seria twilight) si beverly hils chihuahua (chihuahua de beverly hills)
A walk to remember, titanic, if only, 17 ( o poveste despre destin ), liceeni :* fundita?:*
Hmm.
The Shainksawn Redemptetion / Pulp Fiction / The Shining / Leon the professional, No country forold man, The Ring./ The godfather 1, 2, 3
Twilight (cele 3 parti), serialul "the vampire diaries" are pe net cele 2 sez si trebuie sa mai apara si al 3-lea; harry potter(toate7)remember me, a another cinderella story