Eu nu m-a uit prea mult la filme de groaza dar Gothika m-a speriat rau...vizionare placuta!
Exorcism of Emily Rose.
Nu am vazut un film mai urat ca acela si eu ma uit la filme de groaza vad vreo 4 pe saptamana.
La mine a fost The ring primul, am intrat in canapea la propriu .
Pai,pe mine ma speriat fimul "Demonul albastru"si.......cred ca atat nu prea ma uit la filme de groaza.
In prima noapte cred ca am tremurat putin in film era o faza cand apare demonul sa o posede pe acea fata la 3 noaptea. M-am culcat am adormit greu si sa vezi surpriza m-am trezit m-am uitat la ceas era 3 fara 2 minute.
M-am cam panicat am aprins televizorul si pana la 5 m-am uitat dupa aceea mi s-a teiat filmul asta si voiam
Oricum a fost adrenalina maxima
Daca il vad singura sigur o sa fiu sub cearceaf pana la sfarsitul filmului, daca il vad cu cineva acea persoana sigur o sa aiba niste urme pe el de la o " stransoare " .
Poate-l vad maine, multumesc >
Hmmm,eu nu prea ma uit la filme de groaza dar ţin minte ca mama mai demult se uita la un film cu paianjeni uriasi care păienjenea pe cine găsea ....mama,fusese infiorator ...eu nu aş avea curaj să ma uit la filme de groaza decât poate dacă nu ar mai fi nimic la tv sau dacă ar fi de Revelion şi chiar trebuie să stau trează
Cel mai urat film de groaza a fost "Draciana", l-am vazut la cinema...Il povestesc pe scurt.O fata a concurat la un concurs si a castigat, invingand-o pe cea mai buna prietena a ei.De atunci ele nu s-au mai vizitat pana intr-o zi cand Satania(fata care a pierdut) a mers la Draciana(cea care a castigat) acasa. Draciana s-a laudat si a enervet-o pe Satania.Ea s-a dus la o vrajitoare si a cerut s-o omoare pe Draciana. Vrajitoarea i-a dat un colier zicand:"Du-te la ea acasa si pune colierul intr-un loc ascuns!"Fata a mers si asa a facut. Dupa cateva zile Dracianei i-au fost preschimbati ochii, nu ii mai avea verzi.Culoarea ochilor era alba. Fata a ramas muta si dupa ceva timp a surzit.Parintii au dus-o la doctor.El a spus ca fata nu va mai traii mult.Ei au mers in parc cu fata si a vazut-o un om bogat.Acesta a spus:"Am s-o fac pe aceasta fata model! Parintii au spus ca fata nu este "perfecta". Dupa cateva zile, fata merge la o prezentare de moda.Se simte bine.Dar cum a spus doctorul asa s-a si intamplat.A murit pe scena.Cand o duceau spre groapa, vine Satania langa sicriu purtand colierul.Intr-o clipa mainile Dracianei ajung pe gutul Sataniei. Draciana o trage si pe ea in sicriu.Asa a murit si Satania. Oamenii incearca sa le deslipeasca pe ele.Nu reusesc asa ca le ingroapa in acelasi loc si in acelasi mormunt. Funda?
Scherlit întreabă: