Bună
"500 Days of Summer" a fost un film pe care l-am revăzut în jur de zece ori, totul datorită faptului că mă regăseam perfect în personajul principal. Un alt film impresionant a fost "The Lovely Bones", care este o dramă destul de marcantă despre moarte şi viaţa de apoi.
Hmm...Roob-b-hood joaca jackie chan el cu unca un actor nu il cunosc sunt niste spargatori si fura un copil si trebuie prin multe imperuna dar trebuie sa dea copilul si in acea parte chiar iti da o lacrima este emotionata
Walk to remember.
dar de cand am vazut serialul "Jurnalele unui vampir" sunt parca obsedata, abia astept sa inceapa seria a 3-a
Pe mine sincer m-a marcat filmul "Drag me to hell". http://www.youtube.com/watch?v=BUZTybLlWKI. Intr-adevar este un film de groaza.Este foarte frumos si cateva secvente inspaimantatoare. Daca nu l-ai vazut iti recomand sa te uiti.Iti va placea. Uita-te si la trailer e suuper >:). :*funda?
Valentina daca filmul Drag me to hell te-a speriat înseamna ca dacă te uiți la The Exorcist faci pe tine de frica! (fara suparare
PopStefania întreabă: