anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce filme bune imi recomandati pentru varsta mea? Am 12 ani.

Răspuns Câştigător
| LostHappiness a răspuns:

Eu am vazut la cinema "Ultimul razboinic al aerului". Desi a luat zmeurica de aur, mie mi-a placut mult. Mai sunt si alte filme frumoase ca Bolt, Spirit [unul cu un cal care are mai multe aventuri, este prins, el fiind salbatic, si altele.]
Daca iti plac filmele gen aventura si animatie, poti cauta filme online din naruto, sa stii ca sunt. Cam atat imi aduc aminte din ce am vazut eu, nu prea stau eu la TV, la mine totul e sa am castie de la mp3 in urechi si pot sa merg si pe cuie ca nu-mi pasa laughing

7 răspunsuri:
| PredatoR a răspuns:

SAW, The last exorcism, Vineri 13laughingrolling on the floor

| LilyOfTheValley a răspuns:

In primul rand, Yours, Mine and Ours si The Man in the Moon

| Furculingură a răspuns:

Multumesc pentru ca ati sters acele raspunsuri obscene!

| Artemesia a răspuns:

Iti recomand desene animate si anime-uri.
Eu ma uit la din astea, si chiar sunt dintre ele foarte interesante( si chiar foarte lungi...).
Poate sa-ti placa desenul animat " Misterele lui Miss Malare " sau anime-ul " Detectiv Conan "(sunt destul de lungi si sunt seriale politiste, cu detectivi).
Mie-mi plac la nebunie. Poate-ti plac si tie. happy

| dayana99_8949 a răspuns:

Cred ca musical!
fundita?

| debbiekatastrofe a răspuns:

Pai depinde ce genuri iti plk si eu am 12 ani si im plac filmele horror si thriler uitate la hunger sau saw sau the last house on the left nu stiuh da-mi id tau si mai vb

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

@Dody, pastreaza-ti site-urile impertinente pentru tine si nu le mai recomanda si altor copii.Atat spun!

Întrebări similare