| ONE123456789 a întrebat:

Ce filme de dragoste stiti? Cele mai frumoase primesc funda.

Răspuns Câştigător
| AdryTheBest a răspuns:

Hm... Pai, genul asta de filme sunt preferatele mele...
1. Dear John (pur si simplu Wow, o poveste plina de detalii minunate, care se sfarseste trist)
2. Remember me (e un film despre un baiat rebel ce are probleme cu un politist, ajungand sa se indragosteasca de fiica lui)
3. The Notebook (o poveste de dragoste din trecut si una actuala, e pur si simplu mirific)
4. Twilight (stiu ca unii sunt innebuniti dupa vampiri, ei bine asta e o poveste de dragoste cu vampiri)
4. Bel Ami (un film pervers, ce se desfasoara in trecut, in Paris)
5. Awaken (e un film controversat, dar care m-a marcat, merita vazut. E despre un tip care se indragosteste de o tipa moarta, pe care o intalneste prin intermediul viselor lucide)
6. Titanic (clasicul Titanic, o poveste trista de dragoste)
7.Casanova (in film e vorba de cuceritorul Casanova, care nu a fost refuzat niciodata, si de fata care ii rezista)
8. Easy A (povestea unei fete de liceu care incearca din rasputeri sa devina "tarfa" liceului, dar nu totul ii iese asa cum a planificat)
9. Friends with Benefits (povestea a doi oameni prea ocupati ca sa aiba o relatie, fiecare dorindu-si o partia, nimic mai mult. Asa devin Dylan şi Jamie prieteni cu beneficii, pana cand unul dintre ei simte mai mult decat si-a propus)
10. P.S. I Love You (e vorba de o femeie ce ramane vaduva, dar care primeste mesaje subtile de la sotul ei, pentru a o ajuta sa treaca peste dureroasa pierdere)
Sper ca te-am ajutat! Succes! Sa imi spui care ti-a placut mai mult!

| ONE123456789 explică (pentru AdryTheBest):

Pai, cel mai mult imi place Titanic. Am vazut aproape tot din ce mi-ai scris innafara de REMEMBER ME, BEL AMI, AWACKEN, CASANOVA, FRIENDS WITH BENEFITS si P.S I LOVE YOU. Si acest gen e preferatul meu.

7 răspunsuri:
| snzpaul a răspuns:

Jurnalul, Titanic, My Love, The Great Gatsby, Silver Linings Playbook, I Give It a Year.

| ONE123456789 explică (pentru snzpaul):

Iti multumesc si tie.

| Iubibila01 a răspuns:

P.s I love you, my sassy girl, wake, sweet november, when a man loves a woman, if only. Cele mai emotionate filme pe care le-am vazut :X

| ONE123456789 explică (pentru Iubibila01):

Iti multumesc. Din ce mi-ai scris am vazut doar IF ONLY.

| anonimousgirl13 a răspuns:

"Jurnalul", pot spune ca si "Legendele toamnei" este un film bun, un alt film bun este "Memoriile unei gheise". Altele: Dirty dancing, Titanic, Dear Jhon, Ghost(Fantoma mea iubita), Anna and the king,

| ONE123456789 explică (pentru anonimousgirl13):

Mersi. Filmele sunt super.

Întrebări similare