| fuckbbi a întrebat:

Ce filme de la Disney Channel imi puteti recomanda, in afara de Hannah Montana, Wizards of waverly place, The suite life of zack and cody, shake it up, Camp rock.

Răspuns Câştigător
| inconscient a răspuns:

Filme? Păi ar fi Cadet Kelly, Geek Charming, Ice Princess, Go Figure, Jonny Tsunami, Jonny Kapahala, Minutemen, Dadnapped, 16 Wishes, Rdio Rebel, Avalon High, Lemonade Mouth, Frenemies.
Le-am văzut pe toate și sunt geniale, le recomand cu căldură.
Dar dacă te referi la seriale, îți recomand Wolfblood, Austin și Ally, Liv și Maddie, Jessie și trebuie neapărat să vezi Ciudățeni aka Gravity Falls, e mai mult decât genial, chiar dacă e animat.
Sper că te-am ajutat. Vizionare plăcută!

4 răspunsuri:
| george232323 a răspuns:

Pai ...inafara de astea poti sa te uiti la eva mai vechi care erau pe Jetix happy.Ca si witch, Ce-i cu Andy?, si multe altele.

| SoreMihalacheSorina a răspuns:

Baftă Chearlie big grin Jessie sunt foarte frumoase și în același timp, amuzante big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pais of kings(Perechea de regi)
Wolfblood
Jessie
Toate sunt seriale-Wolfblood are drama, actiune si supranatural(insemnand "Sange de lup") iar celelalte doua sunt comedii(prima este despre doi regi care incearca sa conduca o insula-KingKow-incearca ei dar le iese cu nabadai de fiecare data happy tocmai in asta consta farmecul serialului).
Iar ultimul este despre o bona numita Jessie happy care incearca sa-i tina pe copii sub control.Este amuzanta happy.