Este un film facut dupa twilight, cu varcolaci se numeste Red Riding Hood. Nu prea am mai vazut filme tip twilight. As zice The vampire diaries dar ai zis ca nup... Funda
The Covenant (2006), The Lost Boys (1987), Dorian Gray (2009), The Craft (1996), Let the Right One In (2008), Queen of the Damned (2002), Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994).
Vizionare plăcută!
E valabil pentru toata lumea intrebarea: sunt de groaza?
Nu aș spune că sunt de groază, chiar dacă teoretic se încadrează în acest gen. Începe cu primul film și spune-mi dacă ți-a plăcut.
Evident, este o întrebare pentru toți utilizatorii, eu doar ți-am dat câteva exemple. Sper să-ți placă.
Numai bine!
Nu prea stiu ce sa fac voi doi(tu sicameron sau sa cred) mi-ati dat cele mai bune raspunsuri. Cine mai imi da unul mai tare primul va primi funda, ok?
Lasă tu fundele... uită-te la filme, iar dacă într-adevăr îți plac poți acorda răspuns câștigător, dacă nu, nu te obligă nimeni.
Sunt de acord cu tine...
Ok
Păi nu? Ar fi și culmea ca un utilizator să se simtă obligat să acorde fundă unui răspuns care poate nici nu l-a ajutat. Ba chiar mai bine. Întrebarea rămâne deschisă și poate va primi un răspuns satisfăcător până la urmă...
Pune funda asa la intamplare... faci ala-bala-portocala
Beautiful Creatures, e bestial, se aseamana foarte mult cu twilight. Iti sugerez sa te uiti.
Kristinelu96 întreabă:
Deny14 întreabă: