The perks of being a wallflower
Moonrise Kingdom
Her
Garden State
Winter's Bone
American Beauty
The Breakfast Club (vechiut si cu putine elemente indie, dar pana la urma, nu a facut parte din vreo casa mare de productie)
Pulp Fiction, all the way.
Secretary (yum)
Requiem for a Dream
Donnie Darko
500 days of Summer
Being John Malkovitch
Reservoir Dogs
Memento
Before Sunrise (...Sunset,...Midnight)
The Science of Sleep
Lost in Translation
Life of Brian (Monty Phyton production)
Cred că vrut să scrie... hindi.
Are dreptate de fapt : >
Revenind si la filme, ca sa nu mai public un raspuns separat, nu stiu care din cele vazute de mine se incadreaza la aceasta categorie dar am gasit un top facut de PRocinema si o sa-ti dau ce am vazut de acolo si mi s-a parut interesant: Lost in Translation, Memento, American history x, Requiem for a dream, Eternal sunshine of the spotless mind nu stiu ce sa zic de el, multa lume il lauda dar pe mine nu m-a dat pe spate, e frumusel dar nimic wow; Donnie Darko vai filmul asta e genial si foarte greu deinteles, e genu de film care trebuie sa-l vezi prima data, sa cauti explicatii si dupa sa-l revezi, e plin de simboluri, metafore etc.; Black swan, alta capodopera de film!
Nu mi s-a postat "citatul", cred ca din cauza ca am sters sursa, e de aici, primul paragraf pentru ce am zis ca are dreptate: http://procinema.ro/......lebre.html
Pff, să știi că da... Acum realizez și eu.
Au existat câteva, care mi-au plăcut foarte mult.
Ex:
Shivaay (2016), Vivah (2006), Veer-Zaara (2004), Devdas (2002), Hum Dil De Chuke Sanam/ Din toată inima (1999).
S-ar putea să îți placă și Lion (2016), povestea unui băiețel de origine indiană.
Alea in care incep indienii sa cante si sa danseze si vine unul cu mitraliera si ii omoara pe toti.
Suflete trădate îmi place foarte mult.La national tv se difuzează de la ora 19 însă este deja la episodul 700 și ceva.Iar la national 24+ de la ora21(doar luni-joi)însă e la episodul 50 și ceva.
Williama întreabă: