Mie in general imi plac filmele remake-uri, sau comediile de familie (cu Lindsay Lohan sau Adam Sandler, am dat exemple), mai imi plac si filmele care parodiaza alte filme, dar sa nu-si bata joc de filmul respectiv si thrilere mai imi plac...
Just visiting,ace ventura,ice age, tantaluaul si gogomanul, drag me to hell.vizionare placuta.
Îmi plac mai multe genuri de filme.preferatele mele sunt:comedie şi horror.
Mie imi plac actiune, aventura, razboi... m-am uitat si mi-au placut cel mai mult piratii din caraibe(1-4) razboiul stelelor(1-6) si harry potter
Comedia.Singur acasa cele 3 episoade.SF-2012 la comedie mai era unu cu un bebe care era furat si facea probleme hotilor.Alvin.Ziua independentei cu extraterestii etc.
Im general imi plac filmele de actiune si romantice, dar trebuie neaparat sa fie bine regizate si sa fie o poveste captivanta
Depinde ce gen de film
Actiune : Danny the dog
Horror : Wrong turn 4
Comedie : Scary movie 1, 2, 3, 4
Sper sa-ti placa!
Imi plac comediile Yes Man American Pie 1 2 3 4 etc. Big Stan Actiune Cauta pe cinemarx.ro gasesti de toate
Without a paddle(comedie) hachiko(drama) eight below(aventuri) rrrr (comedie) final fantasy (desen) brige to terabithia- singurul film la care a plans tata. da, si Incompreso, dar ala e imposibil de gasit.
URSaKe întreabă: