Filme cu vampiri, romantice:Only Lovers Left Alive (2013),Queen Of The Damned (2002),Kiss Of The Damned (2012),The Twilight Saga (seria/2008/2009/2010/2011/2012),Midnight Son (2011),Byzantium (2012),Vampire Academy (2014)
Seriale cu vampiri și vârcolaci:True Blood, Buffy The Vampire Slayer, Hemlock Grove, The Originals, From Dusk Till Dawn: The Series, Lost Girl, Bitten (2013),Teen Wolf
Eu cred ca The vampire diaries e un serial unic, imi pare sincer rau ca se va termina curand Eu nu m-am uitat de cand a iesit Elena din serial. Mai poti incerca Pretty little liars, The originals, Lucifer, Supernatural(astea sunt tot cu entitati gen vampiri - toate in afara de primul).Un serial romantic absolut superb si bine facut este One tree hill, desi e mai vechi putin, mie mi-a placut foarte mult, sau Gossip girl.
Insa Gossip girl e tot asa ca the vampire diaries? sau e plictisitor?
Nu e ca Vampire diaries, mie nu mi-a parut deloc plictisitor Incearca primul episod si vezi, daca te prinde, go on, daca vrei sa inchizi dupa primele 20 de minute, atunci nu te uita si la restul.
anonim_4396 întreabă: