1.Titanic
2.Calatoria Ratacita
3.Cavaleru Negru
4. Ultimu Supravietuitor
5. Dracula.
" Jean de Florette" şi "Manon des sources" cu Daniel Auteuil şi Gerard Depardieux. "Al zecelea om " cu Anthony Hopkins,; "Casablanca " cu Ingrid Bergman şi Humphrey Bo gart; "Cacealmaua" cu Paul Newman şi Robert Redford; "Borsalino " cu J.P.Belmondo şi Alain Delon; "Clanul sicilienilor " cu Jean Gabin şi Alain Delon; "Rocco şi fraţii săi " cu Alain Delon, Renato Salvatori, Annie Girardot şi Claudia Cardinale; "Naşul" cu Marlon Brando, Robert de Niro şi Al Pacino; "Pianistul de pe ocean" cu Tim Roth; "Gară pentru doi " de (şi cu) Nikita Mihalkov şi Ludmila Gurcenko;
"Shakespeare in love", " Frumoasa veneţiană", "Shylock", şi "Parfum de femeie" ( ambele cu Al Pacino) "Bărbierul din Siberia" cu Nikita Mihalkov şi Julia Ormond; "Şapte ani în Tibet" cu Brad Pitt; "A fost odată în America"şi " Poveste din Bronx" ( ambele cu Robert de Niro);"Ghici cine vine la cină " cu Sidney Poitier, Katherine Hepburne şi Spencer Tracy; "A fost cîndva hoţ" cu Alain Delon; "101 dalmaţieni" cu Glene Close; "Zorba grecul " cu Alan Bates şi Anthonny Quinn; "Comoara de la Santa Vittoria" cu Anthonny Quinn, Anna Magnani, Virna Lisi şi Hardy Kruger; "Vagabondul " cu Raj Kapoor; "Bandele din New York" cu Leonardo di Caprio; "Sunetul muzicii" cu Julie Andrews şi Christopher Plummer; "Noaptea generalilor" cu Peter O Toolle Philippe Noiret şi Omar el Sharif; "My fair lady " cu Audrey Hepburn şi Rex Harrisson; " Hello, Dolly " cu Walther Matthau şi Barbra Streissand; "Pianistul " de Roman Polanski; "Cei şapte magnifici " cu Yul Brynner, Charles Bronson; "Ziua cea mai lungă "; "Vă place Brahms?", cu Ingrid bergman, Anthony Perkins şi Yves Montand;...şi poate încă altele vreo 950.
Vizionare plăcută!
Bună.
1. Titanic
2. Dracula
3. Cei trei muschetari
4. Home Alone
5. The Godfather
6. Iisus din Nazaret
7. Nea Mărin miliardar
8. Romeo şi Julieta
9. Spartacus.
10. Maria Mirabela
PS: Scuze că am depăşit numărul cerut de tine însă am ţinut să le menţionez pe toate care le consider eu esenţiale spre a fi vizionate.
Pa-pa.