Dacă ne referim la ''marcat'' în sensul rău al cuvântului, două filme îmi vin în minte, pe care nu simt nevoia să le revăd câte zile voi mai avea: The Entity (1982) și Cannibal Holocaust (1980).
Dacă-i vorba de filme care mi-au deschis apetitul pentru universul cinematografic: A Fistful of Dollars (1964), For a Few Dollars More (1965) și The Good, the Bad and the Ugly (1966).
Dacă ar fi să numesc un film care mi-a plăcut mult, mi-e foarte drag și, în plus, m-a făcut să mă îndrăgostesc de scriitorul aflat la originea scenariului: Stand by Me (1986)
Dacă însă e vorba de filme care mi-au deschis ochii, mi-au arătat calea, adevărul ori ceva de genul ăsta...nu există, în cazul meu, cărțile au apucat să facă asta cu mult înainte să mi se dezvolte gustul pentru filme.
Mother (2017), asa prost film n-am mai vazut niciodata. E singura data cand chiar mi-a parut rau ca am fost la cinema.
M-au impresionat mai mult sau mai putin mai multe dar nu m-a marcat niciunul. Asta despre filmele de la Hollywood ca alea din capul meu sunt cu totul alta mancare de peste.
Nu pot spune ca m-au marcat dar mi-au placut mut: Miekkailija, Das Boot, Under sandet, Stand by Me, Apocalypto, Das Leben der Anderen etc.
Cand am cautat pe google un film horror "furie nestapanita" si am gasit filme p*rno.
PopStefania întreabă: