Spargatorii de nunti , Scary movie, Prieteni cu beneficii, Un gigolo de doi bani, Hotel pentru caini, Mrs. Doubtfire, Animalul, A naibii dragoste, Profesorul Trăsnit, Un tatic grozav, Ala micu', Acasă la Coana Mare, Acasa la Coana Mare 2, Doar tu şi eu. Al treilea e în plus!, Amor cu fiica sefului meu si cam atat. Funda?
Comedii:american pie,friends of benefits,blonda de la drept, you again si easy a
horror:the ring, hostel, sorority row, prom night si the chainsaw massacre:*
Buna.
Nu-mi place sa ma uit la un film doar ca sa treaca timpul.
Chiar acum 15 min m-am uitat la film extraordinar,care chiar m-a marcat profund
Se numeste '' John Q '', cu Denzel Washington, e genial.
Adevarul e ca toate filmele cu Denzel Washington sunt geniale.
Chiar daca am vazut o groaza de filme, stiu si acum care imi plac cu adevarat.
Horror, pot zice ca mi-a placut ''Insidious'', adica, a reusit sa ma sperie putin
Comedii, '' Black knight '', '' Home alone '', ''American Pie ''.
Si asa, in general :
Cast away ( o lectie de viata )
Million dollar baby
John Q
Man on fire
Si horror, ''insidious '', ''the exorcism of emily rose '', '' black christmas '', '' house of wax '', '' the texas chainsaw massacre '', si nu in ultimul rand, '' Halloween :X ''.
Ma plictisesc filmele gen Paranormal activity, the exorcist blablabla.
Dar chiar te rog sa te uiti la '' john q'' sau ''million dollar baby''.
Sabrina, dar varianta veche, Game of thrones, Spartacus, Dr. House, Anatomia lui Gray, Stargate - toate seriile si muuuulte altele.
Imi plac urmatoarele filme: Avatar, Twilight, Titanic, Blonda de la drept, Daddy Day Care, Vrajitorii (2007),Shrek, Insula sufletelor pierdute,Big Mike, Singur acasa, Dennis the Menace( Denis pericol public), Fast And Furious, etc. sper ca iti plac aceste filme...
Ador gossip girl, imi place eat pray love, letters to juliet, the dictator, american pie reunion, easy a s.a.m.d