Science Fiction, filme cu zâne, zombie, vampiri, chestii care nu există, fiinţe supranaturale.
Servus!
Filmele science fiction (s.f.) sunt filme cu caracter științifico-fantastic
O zi cu zâmbet să ai!
Inseamna filme ' Science fiction ' asta insemnand un gen de fictiune cu un continut stiintifico- fantastic sau supranatural, bazate in general pe stiinta si tehnologii avansate, calatorii in spatiu sau abilitati paranormale ale oamenilor si multe de genul acesta.
Buna!
S.F este prescurtarea, care vine de la Sciece Fiction.
Aceste filme sunt despre fictiune stiintifica.
Sper ca te-am ajutat!
O zi buna iti urez!
Stintifico-fantastico! adica cu lucruri care nu exista in lume reala(poate doar extraterestrii)
Science fiction...filme cu "lucruri" imaginare. extraterestrii, fenomene care nu's acceptate d stiintza.lumi straine.calatorii in timp.etc.
Filme s.f inseamna science fiction adica filme trucate cu efecte speciale dar mai inseamna si imaginar care nu este real.
Filme science fiction,filme care nu se bazeaza pe realitate, personajele au puteri supra-naturale, in film se intampla lucruri peste natural si omenesc. Ceva de genul.
Buna! filme s.f sunt filmele sinze fiction (sper ca am scris corect) si se citeste sainz ficsian! sper ca te-am lamurit!
Filme s.f.=filme sience fiction(cu fapte ireale, care nu pot fii facute in viata reala.) pe scurt filme fictive
Funda?
Science fiction...adica stiinta si fictiune! sper ca ai inteles! fundita pls:*
Științifico-fantasticul sau S.F.-ul (din en. science-fiction) este un gen artistic prezent cu precădere în cinematografie și literatură a cărui temă principală este impactul științei și tehnologiei asupra societății și persoanelor.