Un film bun este care te acapareaza complet. Te face sa te uiti de realitate si te transpui mental in mediul filmului.
Un film care ma captiveaza si imi atrage atentia poate chiar unul inspirat din fapte reale
Sa fie in genul de filme care imi plac sau daca e diferit sa aiba o actiune buna, interesanta.
Un film bun inseamna sa aiba un scenariu bun, sa te captiveze iar actorii sa presteze bine munca pe care o fac. Talentul lor contribuie enorm la cat de bun poate fii un film pentru ca sunt actori care distrug filme prin prestatia lor jalnica.
Sa fie original si povestea buna,''Fight Club'',''Dead poets society'',''requiem for a dream'' astea sunt cateva din filmele care mi se par geniale
Pentru mine un film bun inseamna o experienta de viata netraita, ci doar fiind fictivă.
Filmele bune dupa parerea mea sunt alea care atunci cand le vizionezi, nimic altceva nu iti poate distrage atentia, sunt alea care a 2-a zi iti aduci aminte cam tot ce s-a intamplat in film, sunt alea care retii numele personajelor, sunt alea care iti pare rau ca nu exista o a 2-a parte. In general, dar nu de fiecare data sunt alea despre care toata lumea vorbeste.
Un film bun, inseamna- pentru mine -sa-mi schimbe felul de gandire, sa retin replici din el si sa ma transpun in film cu toata atentia si emotia
Horror,sa sara dracii din tine din 5 in 5 minute, Paranormal activity, The last exorcism