| JustmeV a întrebat:

Ce înseamnă pentru voi un film bun?

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Un film bun este care te acapareaza complet. Te face sa te uiti de realitate si te transpui mental in mediul filmului.

| Freya1 a răspuns:

Un film care ma captiveaza si imi atrage atentia poate chiar unul inspirat din fapte reale

| Sn4k3 a răspuns:

Sa fie in genul de filme care imi plac sau daca e diferit sa aiba o actiune buna, interesanta.

| GoldenZenith a răspuns:

Acțiune, suspans, emoție pura.

| FaraNumePls a răspuns:

Sa aiba din toate (comedie, drama, horror, actori buni, scene mișto...)

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Un film bun inseamna sa aiba un scenariu bun, sa te captiveze iar actorii sa presteze bine munca pe care o fac. Talentul lor contribuie enorm la cat de bun poate fii un film pentru ca sunt actori care distrug filme prin prestatia lor jalnica.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Un film bun e cel care te ține concentrat sau în suspans, până la final.

| AlexAlex23 a răspuns:

Cel care ma tine in suspans, care ma face sa tin la un personaj.

| Choasmakerangel a răspuns:

Sa fie original si povestea buna,''Fight Club'',''Dead poets society'',''requiem for a dream'' astea sunt cateva din filmele care mi se par geniale

| Caty68 a răspuns:

Pentru mine un film bun inseamna o experienta de viata netraita, ci doar fiind fictivă.

| FlowInCuvinte a răspuns:

Filmele bune dupa parerea mea sunt alea care atunci cand le vizionezi, nimic altceva nu iti poate distrage atentia, sunt alea care a 2-a zi iti aduci aminte cam tot ce s-a intamplat in film, sunt alea care retii numele personajelor, sunt alea care iti pare rau ca nu exista o a 2-a parte. In general, dar nu de fiecare data sunt alea despre care toata lumea vorbeste.

| TotulSAUnik a răspuns:

Un film bun, inseamna- pentru mine -sa-mi schimbe felul de gandire, sa retin replici din el si sa ma transpun in film cu toata atentia si emotia happy

| Robyyyrobyyyyy a răspuns:

Horror,sa sara dracii din tine din 5 in 5 minute, Paranormal activity, The last exorcism

Întrebări similare