Amurg, e un film cu vampiri de mare succes, si astazi a avut premiera in America partea a doua a filmului, adica New Moon, povestea este din saga lui Stephanie Meyer, adica The Twilight Saga si are 5 parti Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking down si Midnight sun.
Twilight inseamna amurg, sunt 5 carti scrise de catre Stepheny Meyer, si dupa acestea sunt create si filme :-Amurg; -luna noua; - Eclipsa; -Breaking down;-Soarele de la miezul noptii. Sunt foarte interesante atat de mult m'au impresionat incat abia astept pe 27 sa apara filmul (luna noua), in prezent citesc Breaking down( zori de zi) iti recomand sa citesti cartile si sa vezi filmele.
Buna
Este cel mai bun film, personajele si acctiunea. mmmm. dar povestea este una uimitoare. Este vorba despre un vampir, ce se indragosteste de o fata oarecare, incepe povestea de dragoste, poveste mbinata cu actiune si suspans.
Inspirate probabil din niste carti pe care nca nu am avut placerea sa le citesc...
sa nu mai zic ca in film joaca Robert Pattinson
Twilight inseamna amurg si sunt niste carti si un film cu numele asta. Cartile sunt scrise de Stephanie Meyer iar filmul este regizat de Catherine Hardwicke.
pai este cel mai mare fenomen din ultimul timp cu niste fani nebuni care tipa intruna daca il vad pe robert pattinson, taylor si kristen(actorii principali). povestea este destul de interesanta si sa recunosc acum ca rob este f sexy da nimic mai mult.am uitat sa zic ca sunt si 4 carti oficial plus una neoficialsper ca te-am ajutat
AddeElena întreabă:
mistergiovany49 întreabă: