| Superior a întrebat:

Ce parere aveti de animeul Gokukoku no Brynhildy? Eu zic ca a fost intr-un fel foarte nasol,dar captivant. Captivant ca voiai sa vezi ce se intampla mai departe,darrrrr nasol pentru ca a fost o combinatie intre superputeri,ecchi,comedie,harem si drama,horror,supravietuire. O combinatie proasta...ori e una,ori alta, dar pe mine m-a lasat cu un gol in stomac.

5 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Nu l-am vazut.
Tu ai numele SerOund pe MAL?
Iti lasasem un comment pe profil, dar nu mi-ai raspuns. Sper ca nu am lasat comment-ul unei persoane gresite care nu intelege romana. Daca tu esti acel utilizator, de ce nu-ti treci animeurile vazute la completed? Pe cele la care te uiti, la watching? Si pe cele pe care vrei sa le vezi la plan to watch? Vad ca lista ta e complet goala.

| Superior explică (pentru Mayhem666):

Da eu sunt acela, si nu am avut timp sa le trec tongue

| Mayhem666 a răspuns (pentru Superior):

Cat poate dura sa le treci? Doar nu ai vazut 1000 ca sa nu ai timp sa le treci pe toate, si sa le dai o nota.

| Superior explică (pentru Mayhem666):

Voi face asta maine, acum mi-e somn happy Chiar esti asa curios ce am vazut pana acum? Daca vrei iti dau lista din notepad pana le trec pe MAL.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Superior):

Pot astepta pana maine LOL. Sa nu uiti sa-ti pui si poza, ca te gasesc mai repede asa prin lista, si nu mai e nevoie sa stau o gramada sa te caut printre cei peste 300 de prieteni, dintre care am vorbit cu maxim 30-40 si doar cu vreo 15-20 tin legatura LOL.