anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de faptul ca a castigat Emma concursul cel care are aceeasi parere ca mine funda

Răspuns Câştigător
| matiutalorenaa a răspuns:

Mie imi pare foarte bine că Emma este cea care a câștigat la concursul Next Top Model By Cătălin Botezatu. Emma are 16 ani si are mult timp pentru modelling. În plus este foarte frumoasă. O ador!

8 răspunsuri:
| Candice a răspuns:

Pai ma asteptam ca ea sa castige. Ea este in stare sa duca contractul la bun sfarsit. Daca castiga Madalina, pe masura ce timpul trecea ea nu mai era buna pentru modelling. Cred ca juriul a luat cea mai buna decizie. Felicitari Emmei si sper s-o mai vedem pe la tv cat de curand tongue

| Gumã a răspuns:

Emma merita.Madalina avea fata de batrana, Poate ca Emma era mofturoasa dar la varsta ei e de asteptat.
Deci ma bucur pentru ea :d

| bella1998 a răspuns:

E super super super tare! ma bucur extrem de mult ca emma a castigat next top model! si ma bucur ca se lasa de ciocolata! aseara, cand catalin a spus ca emma este castigatoarea am sarit in sus de bucurie impreuna cu sora mea si ii faceam in ciuda la mama noastra ca emma a castigat, ci nu madalina! yepii!

| Alecsandraa29 a răspuns:

Mie sincer nu mi-a placut prestatia ei.ema e doar un copil tafnos... madalina sa transformat din fata de dorobanti intr-o top model dar fata ei nu prea o ajuta.e prea batrana.

| TheSpecialOne a răspuns:

Foarte bine deaorece e tanara si f frumoasa. Cealalalta era cam expirata pentru top model la 24 de ani si avea si silicoane + par vopsit si oricum deja avea f multi bani deoarece eu cred ca o cafenea in buc aduce ceva profit.

| ZEU93 a răspuns:

Intr-un cuvant merita:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Merita sa castige.

| Lovedove222 a răspuns:

Sincer eu vroiam sa scastige Madalina.era superba:* nu conta varsta. Emama era prea copila.si nici nu era asa de superba ca Madalina.