Cred ca nu merita sa castige, pentru ca¤
-era destul de,, in varsta,, pentru un topmodel
-nu avea o fata foarte expresiva pentru modeling, asta si datorita operatiilor
-nu era naturala(silicoane)
-eu personal cred ca nu modelingul e drumul ei, cu toate ca s+a schimbat mult de la inceput.
Mie mi+a placut Ema, nu de la inceput, pentru ca o consideram fitoasa, si copilaroasa, dar cred ca ea a fost cea mai potrivita pentru a castiga, e tanara, expresiva, si cel mai important poate fi modelata, mai usor in bine.
Poi Madalina a fi meritat sa castige pentru ca e frumoasa e ambitioasa draguta ar fi meritat sa castige dar nah ce sa fac iasta e
Da.emma e rasfatata si e inca o copila.mananca multa ciocolata.si vorbeste ca un bebe
Pfff...madalina e tunata ca sa zic asa, in general modelele trebuie sa fie cat mai naturale pentru ca oricum le schimba designeri in 15 mii de moduri de nu or sa arate 2 luni la fel, le trebuie fete mai fara forme asa.pe scurt din care pot face cam ce vor ei
Cu siguranta madalina trebuia sa castige.nu copila aia de ema.madalina era mai hotarata si isi dorea mai mult sa castige.lu ema ii era indiferent.doamne catalin!
Eu cred ca madalina s-a schimbat foarte mult in bine de cand a plecat lucia din concurs.as fi vrut sa castige ea decat rasfatata de ema...dar madalina era si mai invarsta si asta era o slabiciune:-s...totusi imi poare rau ca nu a castigat ea. . mie mi se pare ca madalina a fost mult mai buna decat ema!
tu ce parere ai?
Ma bucur ft mult ca nu o castigat baba ai de Madalina, creca bunicasa o trimis-o acolo! Nici nu era frumoasa avea silicoane mai vreun an doi nu mai putea face nimic si asa credeam ca moare akl unde era frig! Sincer nu mi-o placut de scorpia aia nici de tiganga aia de lucia cu buzele ei de pnguin.Sunt de acord cu tine InnocentgirlAdRrY:*. Emma era o dulceata de fata si mami cand a vazut-o atunci reselectii i-a placut de ea si o zis ca ea o sa castige si chiar asa a fost.Dea bea astept sezonul 2 cu siguranta o sa o invite pe Emma!:* Si deja am vazut o revista cu imaginea ei pe coperta! Ceau:*:*:*:*:*:*:*
YoanaAurora întreabă: