E film pentru adolescente si pentru femei,, e ca o povata pentru ele. E promovat 'misoginismul' acolo din cate am auzit, eu l-am vazut si sincer nu ma atrag filmele de genul.
Nici nu am nevoie sa ma uit la asa ceva.
Film despre adolescenti si porcariile lor, dupa o carte din literatura contemporana care e de cea mai joasa speta.
Pentru ca literaturii contemporane ii lipseste esenta,"sufletul" si "scopul",fata de cea clasica.
In literatura contemporana nu se pune pret pe "invatatura" cu care ramai dupa ce citesti o carte ci e exact ca un film de actiune, ramai doar cu distractia.
Cartile de acum nu reprezinta cultura, nu reprezinta nimic.
Bineinteles ca nu toata literatura contemporana e asa.
Sunt exceptii, destul de multe, doar ca 90% din ea, e asa.
Si 50 shades of grey.
Nu am văzut filmul, în schimb mi-am cumpărat cărțile. Le-am citit doar pe două dintre ele, și chiar dacă am primit recenzii pozitive de la colegele mele, eu zic că nu merită.
O chestie penibila pe care doar intr-un moment de maximum optimism o poti numi "film". O poveste extrem de previzibila: o bleaga careia i se revarsa parul de pe picioare se indragosteste de un afacerist care crede ca detine suprematia.
E un "film" demn de zmeura de aur si trailerul chiar e mai bun . Prefer "The BFG" pentru care Steven Spielberg a fost foarte criticat. E pueril, dar net superior. Mai bine te mai uiti o data la Harry Potter.
Semi54 întreabă: