| Superior a întrebat:

Ce parere aveti de filmele Rocky al carui personaj principal este Rocky Balboa,interpretat de Sylvester Stallone?
ATENTIE, SPOILER
-------------------------
M-am uitat zilele astea la toate filmele (I-VI) si la continuarea Creed I (momentan nu am de unde face rost de Creed II).
Primele 2 filme debuteaza cu succesul lui Rocky ce survine in urma aparitiei sale in ring si a batailor fabuloase ce le poarta cu Apollo Creed. In aceste filme este prezentata o poveste de succes,ce pare greu,foarte greu de atins,filmul dandu-ti impresia ca Rocky ar avea sa fie la fel de tare pentru totdeauna. Insa in al treilea film,Mick,antrenorul sau moare,de aici intervine fostul rival Apollo care ii devine prieten si il ajuta sa se antreneze pentru a invinge din nou. Aici deja incepe sa apara putina drama. In al patrulea film,Apollo Creed este omorat intr-un meci de box impotriva lui Ivan Drago,aratand ca oricat de mult ne-am distra,corpul uman are limite. In al cincilea,de la familia aproape perfecta se darama totul,Rocky imbatranind iar familia sa nemaifiind atat de stabila. In al saselea,sotia lui Rocky moare iar fisu abia ii mai ofera atentie,sa nu uit ca de la masini de milioane de euro si vile ajunge la o amarata de duba si o simpla casa. In Creed,Rocky e singur,nu mai are familie,si e depistat cu cancer. Totusi isi gaseste speranta in Adonis,fiul rivalului Apollo,care pare sa ii completeze mai mult viata decat a facut-o fiul lui,care candva il tinea intr-o palma iar acum nu ii mai oferea o atentie.
Ca atare,am realizat,sau mai degraba mi-am amintit ca nu totul e roz in viata, iar filmul asta incepe ca un basm si se termina ca o drama ce-ti lasa un gol in suflet la final.
----------------------------------
Ce parere aveti despre franciza Rocky?

2 răspunsuri:
| Steregoi a răspuns:

Gerul e pumnul lui Dumnezeu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Csz, nașpa