Blestemat nu cred ca e, DAR s-au intamplat foarte multe accidente in timpul filmarilor. Ba chiar au spus mai multi care erau de fata la filmari ca au vazut niste ochi rosii ca focul care-i urmarea de la un geam.
Exista multe povesti spuse despre acest film, chiar si despre actorii care au jucat in ea, ca dupa acest film au avut parte numai de ghinioane, acum daca e adevarat sau nu asta nu se poate stii.
Deci daca vrei te poti uita, nu ti se intampla nimic in afara ca ai sa te sperii putin. Mie mi s-a parut cel mai de groaza film pana la ora actuala desi eu urmaresc mai mult numai filme de acest gen! Vizionare placuta!
Sincer, nu l-am vazut pe tot. Am apucat doar ultima parte din film(asta insemnand cam 15-30 minute) cand m-am dus la un prieten. Nu cred ca e blestemat. Eu nu cred in chestii de genul asta. Dar daca iti e frica, mai bine nu te uita. S-ar putea sa nu mai dormi bine la noapte.
E foarte tare filmul! Eu nu m-am speriat asa de tare, dar acum depinde. poate nu esti obisnuita cu genul asta de filme.Dar oricum daca te uiti cu mai multi prieteni nu iti va fi asa de frica.Si nu, nu o sa patesti nimic, nu vei fi blestemata daca te uiti la film . E un film chiar foarte bun, eu zic ca merita sa-l vezi , dar sa stii ca exista scene traumatizante.
Mie mi s-a parut un film bun.Sigur nu e blestemat, pentru ca m-am uitat la el si nu am patit nimic.Personal nu sunt asa fricoasa, dar unii dintre prietenii alaturi de care l-am vazut au devenit putin paranoici dupa . Oricum e un film care merita vazut, e unul dintre putinele filme de groaza la care chiar m-am speriat, asa cum ar trebui sa se intample la orice film de groaza.Vizionare placuta!
deea_1360 întreabă:
PopStefania întreabă: