Buna, imi place la nebunie pot spune ca sunt fana, am vazut toate thrillerele din new moon si astept sa apara la cinema pentru al viziona, Am citit si cartea new moon si acum zitesc zori de zi, si app pentru necunoscatori nu sunt 4 carti ci 5 cele patru pe care sunt sigura ca le cunoasteti plus ''soarele de la miezul noptii" este scris din perspectiva lui Edward, de abia astept sa vad toate filmele, te pup
Buna!
Mi-a placut foarte mult ''twilight'' :X...si da astept aparitia partii a doua ''new moon''. Din cate am auzit va aparea pe data de 20 noiembrie.
Da... mi-a placut mult, desi dp cata reclama a avut credeam ca e o porcarie, dr mi-a plc mult de tot si astept aparitia noului film
Mi-a placut filmul Twilight, dar cartile sunt mult mai faine, intelegi mai bine, eu personal daca nu as fi citit primul volum nu as fi inteles mare lucru din film... dar astept cu nerabdare si New Moon... sper sa fie mult mai frumos decat primul
Mi-a placut la nebunie Twilight Si astept cu nerabdare New moon Si cred ca o sa-mi achizitionez si cartile
Mi-a placut muult cand l am vazut...:X
si abia astept sa apara New Moon...mai e putin...
:X cu toate ca am citit cartea si o sa stiu ce se intampla...
am vazut trailerul si era cu totul altfel precum mi l imaginasem eu... e prea taree:X
by mee
Twilight e super marfa. Yo am citit toate cartile si Stephanie e o super tipa. Are o imaginatie super bogata iar filmul NEW MOON de abia il astept. :d
Sunt 5 carti in ordinea urmatoate (carti sau episoade)...
1.Amurg
2.Luna noua
3.Eclipsa
4.zori de zi
5.Soarele de la miezul noptii