anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți de seria de filme 365 de zile? Eu pur și simplu mam îndrăgostit și nu știu ce sa cred mai departe daca va alege sa meargă cu Nacho sau dacă va rămâne cu Massimo și sunt disperata. Vreau sa știu mai multe păreri pentru următorul film dar și păreri despre ce s-a întâmplat. pana acum. ????

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu mi-a placut si chiar este considerat un film slab.

Uite aici reviuri:

"Is 365 film is good?
It is really really bad. Beyond that they just do variations of the same scene 6 different times. This movie is just the same scene over and over again broken up with random montages with a song played over it. The actions of the characters are nonsensical too."

Si aici inca 16 reviuri- cu critici -tot al fel de proaste (sunt in josul paginii), scrise de scriitori de publicatii mari:

https://www.rottentomatoes.com/m/365_days_2020

| Lioana a răspuns:

Te-ai indragostit de film sau de Massimo? De ce esti disperata? E doar un film. Nu conteaza pe cine alege Laura.

| VoidEternal a răspuns:

Dintre toate filmele, fix pentru gunoiul asta ai ales sa faci o pasiune. Daca ai peste 14 ani, nu ai nicio scuză.

| blackann a răspuns:

O porcarie.

| blackann a răspuns:

Violetta/Anastassia... traiesti in Australia si esti atat de inteligenta, dar scrii "reviuri"?

rolling on the floor wow.

| AlexandraMaria21 a răspuns:

? speram sa nu mai apara?