Inca n-ai ajuns la psihiatru? Vezi ca e rand acolo din cauza la filme din astea.
Ce e asa gresit sa te uiti la ele? Doamne.
Daca asta poti numi tu film, n-am ce sa mai zic.
Https://www.youtube.com/watch?v=3dIgdTIPvOw,vizionare placuta.
:)))) Vrei sa-ti dau ultimul film vizionat de mine? Probabil o sa spui ca e o prostie, dar. http://www.imdb.com/title/tt0033467/
Inainte sa ma trimiti in anii 40, da-i o tura si pe aici: https://en.wikipedia.org/......y_Edition)
L-am vazut acum 8 ani la tara )) Ma rog, zi-mi ce nu ti-ar place la Transformers? Nominated for 3 Oscars. Another 20 wins & 41 nominations.
Mai bine ma intrebi ce ar putea sa-mi placa?
Macar ai incercat?
Da, nu-mi placeau nici cand erau desene.
Cati ani ai?
18
90% oamenilor de varsta ta le-ar placea la nebunie...
Sa fie sanatosi, poate sunt eu prost.
Abuzul de jocuri video, filme sf, cu agresivitate si violenta, animeuri, duce la tulburari psihologice si de comportament.
Apai, cred ca Transformers 1, 2, 3 au fost cele mai bune filme din seria asta, Regizorul a spus ca Transformers 5 va fi ultimul film Transformers. Age of Extinction a fost unul dintre cele mai urate filme din seria de filme Transformers.
E geniala franciza, sau cel putin a fost pana la age of extinction...Adica uita-te la filmul de anul asta care e cu o fetita "super curajoasa" care se bate cu robotii, iar in primele filme, ditamai studentii urlau cand vedeau ca bumblebee merge peste limita legala de viteza.In fine, filmele sunt faine si originale, adica e fix ceea ce vrem: explozii, bataie intre roboti si o poveste interesanta.Cat despre seria animata..Imi placea transformers prime, si alea din '90, dar de cand cu Robots in disguise nu vreau sa mai aud de dinozauri roboti
Da,ultimele 2 filme par a fi un esesc. Ceea ce ma doare rau e ca in Dark Of The Moon, Soundwave, Starscream, Shockwave si Megatron mor asa usor, ei 4 fiind cei care reprezentau cel mai bine "decepticonul" de care ne era drag inainte sa apara filmele.
Railean_Abel_2001 întreabă: