Filmul sau cartea? Mereu intrebarea asta. Parerea mea este ca intotdeauna cartea va fi mai buna decat filmul. Am citit cartea si mi-a placut foarte mult. Foarte draguta. Filmul insa nu transmite aceeasi emotie. Iti propun mai intai filmul apoi cartea!
Am văzut doar filmul, iar un comentariu mai amplu necesită în primul rând lecturarea cărții. Părerea despre film:bun și impresionant...complicată adolescență prin prisma acelui timid și ciudat Charlie.Ambele aspecte, cât și problemele pe care le are, îl duc către acel imaginar prieten, căruia i se confesează. Și celălalt plan când se simte infinit prin momentele unice ale perfecțiunii.
Ciudat?
lasa-te de review-uri.
un om care priveste dintr-un unghi si pune etichete stupide, si se raporteaza la ce ar spune majoritatea (sau se raporteaza la normalitatea impusa de majoritatea, care e relativa), nu e indreptatit sa faca un review care trebuie sa contina o prezentare ampla a viziunilor redate de film.
un om care nu are o viziune ampla si care priveste totul dintr-o perspectiva nu trebuie sa faca reviewuri sau sa-si dea cu parerea.; ma refer chiar si la review-uri subiective expuse pe un site.
daca ai zis ciudat referindu-te la viziunea celor din film, macar pune in ghilimele termenul.
un om care are prieteni imaginari e ciudat?
un om care e timid e ciudat?
oricum, totul provine din ceva, are o radacina.
N-am citit cartea, însă filmul mi-a plăcut foarte mult. Abordează un subiect prin care mulţi tineri trec, şi se profilează pe nişte stereotipii de personalităţi care de obicei sunt date la o parte în filmele "despre/cu adolescenţi". De asemenea, m-a impresionat şi mai mult filmul prin prisma celor 3 actori principali. Pe Ezra Miller deja îl "cunoscusem" ca un actor foarte bun, cu ocazia filmului "We Need To Talk About Kevin", iar prestaţia din "The Perks of Being a Wallflower" n-a făcut decât să-mi elimine orice urmă de îndoială despre calităţile sale actoriceşti. Emma Watson e genială, iar Logan Lerman, pe care nu-l mai văzusem până acum în vreun film, pare şi el a fi un actor destul de talentat, deşi mai are multe de făcut pentru a convinge în totalitate.
anonim_4396 întreabă:
Lightstar99 întreabă: