E super e idolul meu de cativa ani :X prima data am dat de el pe youtube de atunci ma tot uit la videoclipuri cu el. apoi acum cateva saptamani am aflat ca este emisiunea lui pe AXN si de atunci ma uit mereu adevaru este ca inainte imi placea dar nu asa de mult cum imi place acum. acum sunt si mai interesata de el mai ales ca stiu ca pot sa vad trucuri mai mari la televizor care nu prea le gasesti pe net.nici cum nu am putut sa gasesc tot videoclipul acela cand este posedat
Criss Angel este numarul 1 in magie frate.El este idolul meu si apreciez orice face.De cand ma uit la "Criss Angel Mindfreak" visez ca intr-o zi am sa fiu la fel de tare ca el.Este cel mai tare iluzionist pe care il cunosc(altul chiar ca nici nu mai stiu).Cum este Harry Houdini idol pentru Criss Angel asa este si el pentru mine.Tu de unde crezi ca am luat numele pentru avatarul meu, de la Criss.Si daca este satanist tot The Mindfreak ramane.Magicianul Criss spune:Are you ready?
Nu este satanist, ci doar un iluzionist foarte bun. am o parere buna deoarece stiu cata munca a depus pentru trucurile sale,
Voi il credeti cal mai tare aaaaaaa
Sunteti mai prosti ca es imi pare rau dar n-am ce spune
CUM SA CREDETI CA MERGE PE APA SI ZBOARA GANDITIVA... NUMA DAK VEDETI VOI SA CREDETI
sunt 100% sigur ca nimeni nu a vazut pe real acei oameni erau deai lui sunt videoclipuri!
DedeDedycz întreabă:
DaBlackPoison întreabă: