In serial un cuplu comic si interesant, in realitate never.NU i-as vedea pe astia doi impreuna nici cand va canta papagalul meu Paco cantece de opere.Si culmea:el nici macar nu vorbeste
Eee
e vechea faza cu iubirea nemarturisita si
'opusii se atrag" da lasa asta zi si mie de unde ai imag?
Intodeuna un om potrivit este cu alt om potrivit (sigur) Cum este : Nick si Nicole ( Nick Jonas & Macy Missa) S-au Emily cu Mitchel (Llily Truscot si Oliver Ockan din Hannah Montana ) Toata lumea seamana. Alti aleg, alti raman.S-au mai bine zis ca Angelina Jolie si Brad Pitt. Toata lumea se alege. Alti relatie la distanta, alti foarte aproape.Eu dau sansa lui Devonne Lovato si Sterling Knight.Se porivesc. R. meu este : Da.Eu cred, eu am parerea ca ar trebuie sa isi duca relatia in continuare [.]
E enervant,mereu Disney asa procedeaza, mai intai sunt prieteni si dupa aia se iubesc,cum a fost la camp rock,sau opusii se atrag si chiar e veche chestia asta,cum a zis si Alyn,si cuplul asta strica tot serialul,sa-i vezi cum se pupa, Sonny si steluta ei norocoasa e super naspa de cand si-a facut parul ala nugru si pielea ba palida,ba bronzata,si a devenit si enervanta, in fine dar am auzit ca Demi a fost ceva timp inainte la ospiciu:o, si ca acum a iesit