Am mai raspuns aici:
http://www.tpu.ro/......esc-celor/
In ceea ce priveste magia, fantasy-ul, numai un prost ar spune ca nu e asa, cum zici tu:"dupa parerea mea acele filme sunt cele mai frumoase si atragatoare filme de cand ma stiu. Odata cu incheierea acestei serii cred ca o parte din cinematografie a murit".
Fii sigur ca asa e! Sefii de la WB tremura de frica ca n-au ce alte productii sa mai scoata si sa fascineze publicul. Ei bine, ei, acum, tot cauta carti Fantasy, ce ar putea inlocui HP, macar sa-si scoata banii in continuare, chiar daca valoarea nu ar fi tot aia, nici pe departe. Insa, n-au succes, deocamdata.
J.K. Rowling a spus aseara, la premiera(ultima pentru un film HP) din Londra, Trafalgar Square: "Hogwarts will be always there to welcome you home!". Am urmarit 4 ore intrega premiera LIVE pe YouTube si m-am simtit al naibii de bine!
Si ignora comentariile rautacioase ale celorlalti care habar n-au despre ce vorbesc!
E parerea ta. Parerea mea : uita-te si la alt gen de filme! Peste vreo cativa ani (cand vei fi vazut si alt gen de filme pe care acum nu le intelegi) faptul ca te-ai intristat cand a luat sfarsit seria lu' Potter o sa te faca sa te rusinezi!
Nu sunt foarte trista...Lucrurile au urmat un curs normal si se simtea in aer ca e nevoie de un sfarsit. Oricum eu il voi mai vizualiza cu siguranta si nu o sa fiu singura
Sincer ma faci sa rad cu lacrimi
Haryy Potter in primul rand a fost un succes datorita seriei de carti (in ideea ca poate ai au avut vreodata initiativa sa le citesi... si pe calculator ca sunt piratate sau ca poti sa le iei de la biblioteca ca le gasesti acolo sau la ceva anticariat la un pret rezonabil). Partea urata la ultima carte este ca a fost schimbat finalul ca sa nu avem parte de o sinucidere in masa a copiilor care isi venereaza eroul imaginar si care ar fi facut prostii daca acesta ar fi murit.
Seria de filme nu impresioneaza asa de mult.
Nici nu deschid capitolu despre ce zici tu ca este un film bun si in special ca "o parte a cinematografiei a murit"
Sa nu uitam ca gusturile nu se discuta.
@ Mozart : oricand o carte este de un milion de ori mai reusita ca filmul care s-a facut dupa acea carte. Ma gandeam ca nu ai citit cartile si nu o sa le citesti veci. Filmele acelea nu impresioneaza, sunt la fel ca orice alt fantasy pentru kids. Magic and bullshit pana la capat, binele invinge raul si efecte speciale.
Asteptam toti sa mai cresti sa razi si tu de tine de intrebarea asta.
Pana atunci iti urez copilarie placuta
Si inca un sfat : mai citeste si tu o carte din cand in cand pentru ca iti prinde bine
Hai sa-ti spun un lucru bha prietene sa stii ca mi-se rupe ceva de harry potter asta e un film sau serial ce o fii, de oameni retardati ce inca n-au facut cunostinta cu viata reala, asa ca te sfatuiesc sa te apuci de lucru in folosul comunitatii asa iti mai ocupi timpul
@imiplactomsijerry,''trist'' nu ''trista''
@Marius,a zis cineva ca nu a facut cunostinta cu viata reala? raspunde'mi la intrebare nu mai abera.
@Trol,daca tie ti se pare cartea mai interesanta decat filmul, e clar... Daca nici filmul ala nu e bun inseamna ca toti am luat'o razna.
@noktambul, De ce sa ma rusinez?))pentru ca mi-a parut rau ca harry potter a luat sfarsit? cam multi ciudati p'aici...
@Troll,din cate stiu eu, filmul a avut incasari de 8 miliarde de dolari.Deci care e mai reusit? filmul sau cartea?
Si sa-ti mai spun ceva:am citit toate cartile harry potter, iar despre partea ''mai citeste si tu carti'', sa stii ca tot neamul tau la un loc nu a citit cat mine.
@ScurtCircuit,ai perfecta drepate! Oricum,producatorii si'au asigurat traiul pentru toata viata lor si a stra,stra, stra nepotilor, deci sa nu le plangem noi de mila
Nu cred ca trebuie sa fim atat de dramatici. Cinematografia n-a murit, vei avea ocazia sa vezi multe alte filme extraordinare in urmatorii 50 de ani.
Harry Potter a fost un film foarte bun, insa cartile sunt mult mai interesante. Ti le recomand.
http://www.buybooks.ro/seria-harry-potter/seria-harry-potter.html
Nu a murit nimic, fanii Harry Potter se vor mai uita de 100 ori la filme Si ce filme sa mai faca daca nu mai sunt carti? S-a terminat seria, dar cu succes! Decat sa mai scoata alte filme in care sa bata campii si care sa ne dezamageasca, cum se inampla la majoritatea seriilor, mai bine asa. Nu fii trista! Harry Potter va ramane intotdeauna!
Ba ratati ce nu aveti habar de niste filme ba de noi ziceti ca nu iesim afara ma zdrentelor voi care ziceti ca filmu cel mai vizualizat din lume i o porcarie si k cartea i mai buna huai ba ciuruitiva voi ati vazut ce actori au pai scuzati-ma comentati ca tarani degeaba nati vazut in viata voastra un cinema sunteti niste tarani imputiti cu cartile in mana ma suntem in sec 21 si voi mi ziceti ca i dea p$la filmu si ca n-avem viata ratati voi sunteti cu cartile in mana si nu aveti o prietena numa dreapta si stanga cu care dati la putzulica ma a murit din cinematograf 25% pentru ca erau cele mai vizionate filme ma fatarai de mai comenteaza u tzaran imputit sa se afle in treaba il omor pe zoofilu masi sa mearga sa fu*ta vaca ma refer la "MariusMarius96, Troll tzaranu ce i in secolu 3 de se uita la morminte scriptate si zice cai mai tari decat harry, noktambul sa te rusinezi ma eu eram ff trist ca o luat sfarsit transformers adica ink no luat si nu is rusinat du-te rusineazate ca nai prietena ratatule" sunteti niste pramati ce va bagati in seama. Felicitar celor care stiu ce inseamna sa vezi un film bun:Mozart, HarryPotterForever... JEGOSILOR SA NU IMI MAI VORBITI MIE DE REALITATE.
Si eu am pus o intrebare asemanatoare. Nu-ti face griji pentru comentariile rautacioase. Filmele, mi s-au parut superbe. Totusi, cartile sunt si mai si. Nu pot sa-mi imaginez cat au muncit actorii si scriitoarea la realiizarea lor. Nu fi trista. Poti sa urmaresti filmele de cate ori doresti. Poti reciti cartile. Este adevarat ca pe mine ma cuprinde o stare de nostalgie, de tristete. Totusi sunt sigura ca voi vedea un film superb si ca mereu imi voi aminti de aceste carti care mi-au marcat copilaria.