Cred ca din toata seria Harry Potter cel mai mult mi-a placut Harry Potter si talismanele mortii partea 1(si putin si a doua).
Deci actorii interpreteaza super tare cel mai mult mi-a placut de Daniel Radcliffe(Harry Poter) dar mi-a placut si de Emma Watson (Hermione Granger) si Harry Melling(Dudley Dursley). Regizorul David Yates a fost impecabil in creearea acestui film.
Filmul meu preferat vreo 6 ani la rând, urmat de alţi 3 cu întrerupere.
Îmi plac filmele SF/Fantasy, le ador chiar. Îmi place să visez la vrăjitori şi peroane invizibile, îmi place să rămân uimită de efecte speciale şi sunt înnebunită după o coloană sonoră impecabilă, chiar dacă filmul nu e cine ştie ce. Harry Potter le are pe toate + Sirius Black, so what's not to like?
Imi place foarte mult E un film foarte fain cu efecte speciale deosebite, actori mari, imagini de poveste si multe intrigi
Sunt foarte frumoase,povestea este captivanta plina de suspans si de farmec, atmosfera fantastica, te face sa te simti ca intr-o poveste. Personajele sunt atat de naturale incat uiti ca te afli intr-un film. Mi-au incantat nespus, la sfarsit eram nostalgic, ca si cum m-am despartit de un vechi prieten. Imi pare rau canu se mai fac astfel de filme.
Sunt o serie de filme absolut senzationale iar seria cartilor, o minune.
Povestea scriitoarei foarte emotionanta.
Nu sunt adepta filmelor gen Harry Potter sau Hobbitul pentru ca nu imi plac SF-urile.Prefer sa vad un film care sa aiba actiune sau povestea inspirata din viata reala.
LisaJulie întreabă: