Nu stiu ce sa zic. Imi plac foarte mult toate seriile. Cat despre "Jack Sparrow" Johnny Depp, fara el nu mai exista piratii din Caraibe. Parerea mea. El face tot filmul(ele).
Si eu sunt de acord cu voi adica piratii din caraibe este filmul meu preferat iar johnny depp este un actor foarte bun care m-a facut sa rad cu lacrimi la vizionarea filmelor.
Pe ape şi pe mări tulburi a fost cel mai frumos film al seriei şi despre Johnny depp un actor modest şi cu simţul umorului, fantastic om.
O seară bună!
:]] Jack Sparrow este iubirea mea interzisă. Sincer toate mi-au plăcut extrem de mult şi nu ştiu pe care să o aleg din cele patru părţi.
Johnny Depp este un actor strălucit după părerea mea, foarte amuzant şi perfecţionist. Mi-a plăcut foarte cum şi-a interpretat personajul. Are o frumuseţea aparte că nu degeaba îl numeam eu "iubire interzisă"!
Preferatul meu din toate cele 4 este primul, fiindca la inceput ai alta senzatie decit cind vezi filmele urmatoare, iar Jack Sparrow-Cel mai amuzant si cel mai tare actor.^^
LordBolton întreabă: