| SwAn a întrebat:

Ce parere aveti despre filmele twilight? Daca va plac, atunci il preferati mai mult pe Jacob sau pe Edward? happy fundita

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur, ca fanele infocate ale vampirului sclipicios nu au incetat sa apara. laughing
Filmele sunt cat se poate de prost realizate. Actorii nu au fost alesi bine. Singura care s-a potrivit personajului din carti a fost Ashley Green(Alice Cullen).
Edward/Jacob.
In filme, joaca prost vampirul. Si nu mi se pare ca a fost foarte bine ales.
Jacob. Dupa Alice, e singurul care s-a potrivit personajului din carti. Imi place mai mult de el, decat de vampirul sclipicios care parca e torturat cand e vorba sa zica 2 replici.

7 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Eu m-am uitat la primele 2 filme happy
Imi place mai mult de Edward pentru ca e este mai rezervat, are o voce superba, e alb la fata (ador vampirii :*). Iar Jacob este numai bun... dar fata nu-l ajuta.

| Babylonul a răspuns:

Pe Edward multumesc e bun filmul baftahappy

| EJxJtK a răspuns:

Chiar habar n-am pe care il prefer mai mult...cred ca pe amandoi...happy

| Dany19 a răspuns:

Am vazut toate filmele aparute pana acum si vreau sa apara si ultima parte a francizei. Iar dintre Edward si Jacob, il prefer pe Edward. Chiar cred ca se potriveste cu Bella. Si Jacob e destul de dragut si se pare ca se va indragosti de Reneesme. De abia astept sa vad Twilight Breaking Dawn Part 2.

| Pisique a răspuns:

Până acum văd că toți au spus că Edward.winking
Mie îmi place Jacob mai mult decât Edward ^^

| krusedsasuke a răspuns:

Mie imi place Edward.

| Arikumo a răspuns:

Gunoi, povestea de 2 lei, personajele idem. Vampirii erau fiorosi, considerati chiar monstrii, nu frustrati de 300 de ani care umbla prin licee. ***, please

Întrebări similare