Sunt niste filme de exceptie. Mie una mi-au placut foarte mult.Stephenie Meyer a avut o idee chiar originala.
Bloody Mary...in sfarsit un film de groaza care sa ma sperie . Foarte tare e un clasic...
Mie imi place de Robert.Arata bine, este inteligent si multe altele. Dar nici Taylor nu este mai prejos.In concluzie imi place de ambii.Kristen si Ashley sunt 2 actrite fff bune si nu pot alege una, asa ca la fel:imi place de ambele.
Love New Moon & Eclipse.Mai putin Twilight.
Nu am vi*onat(nu-mi merge acea tasta, de aceea am pus steluta) filmul si nici nu vreau sa-l vad
De Taylor...si de Kristen, normal
Yo v-am spus: IMI PLACE LA NEBUNIE DE ROBERT PATTINSON! E foarte tare! Imi place la nebunie si de Kriste mie mi se pare ca e frumoasa si imi place la fel de mult si de toti ceilalti actori! Doa de,, varcolaci,, nu-mi place decat de personajul Leah personajul Seth personasul Emily si atat. IMI PLAC LA NEBUNIE SI FILMELE SI AM CITIT SI CARTILE!
Chiar ca imi vine sa il stang de gat pe ala anonim! Sal ia dracu` de handicapat!
Mie una imi place de Taylor Lautner.
si despre film ce sa spun... deci prima oara cand l-am vazut nu ma saturam si ce imi place la Saga Twilight este ca atunci cand se termina o parte ( ex. : New Moon ) la sfarsitul acestei segvente Robert o intreaba pe Kristen daca vrea sa fie sotia lui! :d si pana nu apare urmatoarea carte ramai foarte curios/curioasa ( ca si in cazul meu ) dar asta doar daca nu ai citit cartile sau nu stiai de dinainte ce se va intampla!
Funda? :*
ladypink1 întreabă: