| Yzzza a întrebat:

Ce parere aveti despre filmul 17 again? Cat mai multe pareri va rog frumos.

Răspuns Câştigător
| Crisyy a răspuns:

Buna! O comedie destul de buna, in opinia mea! Este povestea unui barbat de 35 de ani, care pune tot ce s-a intampla in viata sa pe seama esecului, datorita unei alegeri facute la 17 ani. Cu ajutorul uni inger, se intoarce la acea varsta; de aici si titlul filmului; si cu ajutorul evenimentelor isi da seama cat de norocos este si incepe sa pretuiasca iubirea sotiei si a copiilor sai. Isi ajuta copiii sa treca peste deceptii specifice adolescentei din postura de coleg de liceu: pe fiul sau il ajuta sa intre in echipa de baschet si sa scape de batausul liceului; iar pe fiica sa o ajuta sa treaca peste deceptia iubirii sia sa priveasca cu incredere spre colegiu. Mi s-a parut o comedie draguta si frumoasa totodata!

4 răspunsuri:
| NoName_3427 a răspuns:

Mi se pare un film bun, din care daca esti capapil poti invata ceva foarte important:fii atent la faptele tale pentru ca in viata reala nu poti da timpul inapoi precum in filmehappy

| adriangabor92 a răspuns:

Este super

| razvan12345 a răspuns:

L-am vazut,este foarte frumos, pe final atunci cand citea scrisoarea in fata sotiei sale si de fapt era o hartie goala sau si in alte momente chiar imi venea asa sa plang, insa eu cred ca tot a facut alegerea gresita pentru ca putea iesi si cu fata dar si cu colegiul.Actorul principal a jucat si in high school musical.Imi plac tare momentele de la scoala,bataie,petrecerea(asta nu a fost la scoala)si multe altele,Acest film alaturi de Remember me, Tron, si Twilight este unul dintre preferatele mele

| veronica a răspuns:

Destul de bun filmul adolescenti ar trebui sa-l vada