Un horror bunicel acest The Conjuring spin-off. Poate fi văzut ca atare,nu pare substanțială vizionatea celui de dinainte, decât dacă ești fan al acestui gen.Mi-a plăcut mai mult Annabelle și îl recomand fără ezitare, povestea mi s-a părut interesantă, centrată pe un așa zis fapt real, iar scopul în sine a fost atins.
Salut! Chiar ieri am vorbit cu un coleg despre filmul asta, si el se uitase pe internet doar la prima parte (pe internet gasesti filmele despartite in mai multe parti), si nu s-a uitat si la a doua de frica. Acum ii e frica sa se uite in oglinda si sa mearga noaptea prin casa. Daca nu esti slab de inger, poti sa-l urmaresti pentru ca o sa te sperii ca lumea. Funda?
Eu m-ai uitat tocmai acum o saptamana la el ( sunt fana filmelor horror ) si chiar mi-a placut. Este un film care te tine mereu in suspans si nici nu.ti va da prin cap ce se va intampla mai departe...Nu este nici un film dintr-ala scarbos cu sangele peste tot si chestii de genu si plus ca papusa este din filmul The Conjuring ( un film exceptional as putea spune). Si ti-as recomanda sa te uiti mai intai la The Conjuring si apoi la Annabelle. Vizionare placuta!
Alinutaaaalina întreabă:
anonim_4396 întreabă:
OutLandeR întreabă: