Nu l-am vizionat, dar am observat că e destul de comentat aici (vezi păreri):
http://www.cinemarx.ro/filme/Apocalypse-Now-Apocalypse-Now-7212.html
I-au pierdut numarul cu privire la modul în care de multe ori am vizionat acest film. Nu am crescut obosit de ea, deoarece acesta este un film care poate fi savurat și interpretată pe atât de multe niveluri. ei pur și simplu nu mai fac filme de genul asta.
după ce recent vizionarea în cele din urmă documentarul nituire privind realizarea acestui film (Hearts of Darkness: o călătorie în nebunie realizatorii filmului), sunt chiar mai uimitor ca acest film chiar terminat luat, dar singur se dovedesc atât de spectaculos
faptul că au filmat de fapt, acest film in jungla este cel mai mare activ Filipine a filmului. de fapt, tu te simți ca în Vietnam.
toți actorii sunt fantastice cu favoritele mele încă fiind Robert Duvall ( "Îmi place mirosul de napalm dimineata!") Martin Sheen, și marele Marlon Brando.
o mulțime de oameni se plâng că filmul devine prea nepătruns, ciudat și cerebral aproape de final. bine, ceea ce a spus Amintițivă Coppolla despre acest film, "Acest film nu este vorba despre Vietnamul, este vietnam!" ceea ce înseamnă că acest film este despre MADNESS și nu războiul.
acest film este bazat pe nuvela "Inima întunericului" de Joseph Conrad și este stabilit împotriva războiului Vietnamului în locul războiului civil ca în carte. Cred că a fost o combinație strălucită, în opinia mea.
acest lucru este perfect, film care este întunecat, violent, plin de umor, uneori și bine făcut în fiecare mod posibil.
un adevărat clasic
Gipsy întreabă: