Mie,personal mi-a placut foarte mult fiind o mare fana al filmelor de acest gen, adica e destul de scarbos si daca nu vrei sa vezi cum se mananca unii pe altii te sfatuiesc sa nu te uiti. Majoritatea persoanelor care le cunosc si au vazut acest film au zis ca e dezgustator si nu place la nimeni sa vada asa ceva. Mie totusi mi-a placut, fiind genul meu.
Bună.
Dacă îţi place violenţa, sadismul, cruzimea, ţi-l recomand! E un film care a fost interzis în 33 de ţări, este totuşi un freak movie. Filmul ăsta se vede din start că este unul imposibil de urmărit pentru cei care nu stau bine cu inima.
Baftă!
Nu imi place sadismul. Dar. am auzit de el cum ca ti-ar intoarce stomacul pe dos si vroiam sa vad si parerea voastra. Doua colege l-au vazut dar pe mine nu cred ca ma tine stomacul si din spusele voastre.
Din cate stiu am auzit ca este interzis in 36 de tari. Este foarte interesant. Mi-a placut.
Vechi e mai bun decat ce se face acum.Un film de groaza halucinant, care a f ost interzis in 33 de tari Sadismul
E unul din cele mai bune horroruri clasice. Foarte bine realizat si cu efecte realiste pentru vremea in care a fost facut. Poate chiar prea realist fiindca mortile animalelor nu au fost trucate. Nu trebuie sa lipseasca din nicio colectie de filme horror.