Buna! Este foarte frumos filmul din care ai multe de invatat cum o fata simpla care se casatoreste pentruu as salva familia si casa si pentru ca sora ei sa se casatoreasca cu Ranveer care sa o iubeasca ea isi dedica viata sotului ei si-l ingrijeste si-l sprijina moral ca sa devina ca si ceilalti.Ea este nevoita sa paraseasca casa pentru ca n-a declarat in favoarea cumnatului sau si i-a ii dovedeste nevinovatia cautandul pe adevaratul vinovat si ii spune sa mearga si sa spuna adevarul ii fata istantei ea il ajuta pe cumnatul ei sa o ajute pe sora ei sa-i recapete increderea in ea i sa danseze din nou.Ea afla ca matusa ei are un gheag pe creier si vasu afla si ii spune ca daca v-a semna actele de divort v-a primi banii necesari pentru operatia matusa ei.Ea nu accepta asta si participa la un concurs la care participa si sora ei.Ea invata sa danseze in 4 zile.Ea cand a afat ca sora ei participa la concur era prea tarziu dar cand amandoua danseaza pe scena ea cade jos si ragini castiga concursul.Ea renunta din nou la fericirea ei si accepta sa semneze actele de divort.Cand sora ei afla de toate sacrificiile facute de Sadhnna vine si ii cere iertare si din nou sunt cele mi bune surori cat si prietene.Din acest film ai de inatat sa respectii relatile de familie si catedata sa renunti tu pentru a-l face pe altul fericit. sper sa merit funda
Il ador E o poveste minunata, drept dovada ca e cel mai vizionat serial din India:X:X Pacat de el, ca se termina urat Moare si Sadhna si Ranvir. Stii ce mila imi e de Sadhna? Nimeni nu o intelege, cu toate ca a facut atatea fapte bune. Cum a gresit cu ceva, sar toti si ii dau cu piciorul in fund fara sa se mai gandeasca si cum i-a ajutat. Stii ce am descoperit? Ca titlul serialului : ' Sapna babul ca.bidaai ' (nu stiu sigur daca se scrie asa ) inseamna de fapt Visul unui tata... distrus. Adica visul lui tatal Sadhnei era sa o casatoreasca si sa o vada fericita la casa ei.Eu cred ca la asta se refera
Daca mai vrei sa mai vorbim, da-mi mesaj privat si iti dau id-ul
DA este un film foarte interesant si foarte frumos il urmaresc in fiecare zi la 19:15 :X:X:X:X:X si am impresia ca am ajuns la episodul 295 si sunt nerabdatoare sa vad in continuare cum se impaca cele 2 surori Sadhna si Ragini :X
Se uita bunica la tara si am tras si eu cu ochiu si este foarte interesanta, as vrea si eu sa ma uit dar nu stiu pe la cat incepe si cand se termina ca daca ma uit la final mai bine nu
Si mie imi place eu il ador! Chiar am pus o intrebare pe aceasta categorie! daca sti raspunsul ti-as fii indatorata daca mi l-ai spune! Pe curand!:*
anonim_4396 întreabă:
Andra00009 întreabă: