| Roxanabuiltforsin a întrebat:

Ce parere aveti despre filmul Drag me to hell

7 răspunsuri:
| SummerR a răspuns:

Mie una nu prea mi-a placut.Se presupune ca e film de groaza dar decat sfarsitul e mai "horror" ca sa zic asa. Dupa parerea mea nu este un film de groaza reusit.

| naoko a răspuns:

Salut,de la filmul asta ma asteptam sa raman un an cu sechele, dar a fost varza rau d tot, dar faina faza cand sa batut baba cu christine si cand era aia la mormant.Cica la cristine:Team batut scarba batrana.

| RamyF a răspuns:

OK,eu sunt fana filmelor horror insa Drag me to hell ma dezamagit.De ce? foarte simplu, e mai mult scarbos decat horror. Trateaza un subiect interesant, insa duce totul in extrem la un momentdat.In ciuda acestor dezavantaje,mi-a placut structura in sine a filmului cu efecte bunicele. Insa nu este atata de horror cum pare dupa titlu,este extrem de scarbos. Ai putea sa te uiti la el daca nu ai altceva mai bun de vazut, omoare plictiseala si te lasa putin ganditor la acea poveste, care poate daca nu ar fi dus-o atat de departe in extreme era minunata. Daca nu ai probleme cu scarboseniile ti-l recomand happy

| biia_6810 a răspuns:

Misto...laughingmie una mi-a plkt ca toate ca nnu era prea infricoasator laughingdar i-mi pare rau totusi de fata sad...a da stiai ca a fost inspirat dintr-o fapt reala

totusi eu nu cred in vrajitorii. blesteme...

tie tzea plktbatting eyelashes?

| catalina_2560 a răspuns:

Pai sincer nu-s stiu ce sa spun...Mi se pare destul de bun.adica ma refer la faptun ca te sperie destul de,, bine,, la unele faze si nu e genul de film fara logica.
Finalul mi se pare din nou destul de bun...adica poate nu toata lumea se astepta ca fata sa moara.Trebuie sa recunosc ca e un film destul de bun.happy

| Roxanabuiltforsin explică:

Biia Nu stiam ca a fost inspirat dintr-un fapt real,,, dar cum sa zic are un final :-j fata moare e destul de nasol! dar melodia e nice :D
http://www.youtube.com/watch?v=S8rcvy5Zsyw

| EnlightenMe a răspuns:

Love that movie whistling love struck