Daca tu l-ai vazut acum in 2018 dupa 9 ani, e foarte tarziu.
stai sa vezi si celelate serii.
filmul e intr-adevar scarbos, dar punctul forte e pus pe morala acestui film care consta in faptul ca in lumea asta exista tot felul de persoane nebune care ar fi in stare sa te rapeasca pentru a isi satisface propiile fantezii sau fetisuri cu tine, mai exact sa nu intri la un strain in casa ca nu stii ce ii poate piela, oricat de dragut pare ar fi acesta cu tine chiar sub zambet fals sau falsa compatimire ca nu stii in ce situatie poti sa ajungi. Au fost cazuri reale pe tema asta. Nu stiu cum se numesc filmele astea in care sunt chinuiti oameni dar il apreciez pentru unicitate pentru ca sunt satul de filme slash, de genul de alea cu taieturi, sau cuun criminal mascat sub o gluga neagra cu un cutit in mana gata sa macelareasca.
Ciudat film, dar m-am uitat la un interviu al directorului si am vazut de ce e asa. De vazut asa la caterinca sau de curiozitate (datorita reputatiei), dar altfel nu vad de ce l-ai vedea. Mi-e mai multa mila de actorii care au acceptat sa joace in el.
Cred ca nu trebuie adaugat si faptul ca e imposibila o astfel de "operatie" in realitate. Persoanele in cauza ar muri datorita infectiilor care vin de pe colon in cavitatea bucala, si datorita materiei fecale care strabtate "centipedul", intoxicand organismele fiecaruia (deja intru in amanunte, oricum cand operatia s-ar fi terminat toti 3 subiectii ar fi trebui sa fie morti).
Inafara de originalitate, ai dreptate. Lumea putea trai si fara asa ceva.