Personal mie imi place...pentru ca e ceva mai deosebit. si Adela Popescu pentru ca imi place cum isi joaca rolul.:X
Iubesc filmul iubire si onoare,actorul,de fapt actorii preferati, ca am mai multi sunt: desigur ca ilinca si amir, dar imi place si de carmen, oricum, cred ca pe o scara de la 1 la 10 la cat de bun a fost ii dau 20, ii super fain,si cred ca filmele romanesti sunt mult mai faine decat cele straine, alea se termina de fiecare data la fel,continutul e la fel,actiunea, dar romanii au alta mentalitate, filmele noastre(romanesti) sunt originale,cu stil, si merita sa urmaresti un film romanesc, mai ales iubire si onoare...
Tipic roman ce sa zic! Nu ma uit,insa pot spune ca'mi place de Radu Valcan argumentul meu e simplu : e frumos,are sarm, talentat, danseaza si bine.Barbatul PERFECT
Adorr iubire si onoare! :X:X:X
imi place foarte mult de Amirr :X.
si cum joaca Diana dumitrescu. oxana
E bun dar n-o sa-l egaleze pe CLONA niciodata.de placut imi place de augustin viziru, fain personaj dar si interpretare misto
E bun dar n-o sa-l egaleze pe CLONA niciodata.de placut imi place de augustin viziru, are fain personaj dar si interpretare misto
Augustin viziru.E un personaj talentat deoarece el nu e ceea ce este in film...in film e violent dar in realitate nu.Asa ca Augustin:X
meryy întreabă: