E un film facut pentru grupa de oameni care apreciaza un gen anume... daca spui ca iti place absolut tot in viata ori nu stii ce vrei ori incerci sa faci impresie...
Mie mi-a placut, mi s-a parut dens, interesant, m-a pus pe ganduri. Mi-a schimbat cateva puncte din modul de gandire, m-a facut mai inteleapta si mai putin dornica de a-i discrimina pe altii. M-a facut sa inteleg ca sub aparente exista o lume intreaga nebanuita.
Cat despre limbaj, sa stii ca uratenia este numai in urechile ascultatorului. Cuvintele sunt neutre, noi le dam sensuri uneori nepotrivite. Nu limbajul filmului e problema, fii sigura, ci prejudecatile tale peste care nu ai putut trece.
E super tare filmul, trebuie sa urmaresti tot filmul pentru. a intelege,, limbajul de prost gust'' cum ii spui tu
Mie sincer nu mi-a placut deloc nu stiu pentru un film nominalizat(vb ta) lasa de dorit nici actori nu mi s-au parut cine stie ce
Si nici nu o sa-ti placa.
filmul ala e menit sa-ti deschida mintea si sufletul. se pare ca la tine lipsesc cu desavarsire amandoua
Filmul asta face parte din noul val cinematografic, trebuie sa ai ceva rabdare sa il poti urmari. E filmat intr-un mod in care camera prinde imaginile naturale, fara soundtrack in fundal. Finalul nu prea este un final. Am observat ca romanii incearca sa surprinda esenta psihologica a filmului. Dar sincer acum, m-am cam saturat de esenta asta. As vrea sa se mai faca un film, bun, nu in genul celo PRO sau Sergiu Nicolaescu. Cele facute de trustul pro sunt jalnice iar cele realizate de maestru sunt bune, dar noi, generatia tanara am vrea altceva. Ceva mai occidental. Poate in viitor se va intampla asta. Ultimele doua filme romanesti care chiar mi-au placut au fost :,, Restul e tacere" si,, Medalia de onoare".
Kolp întreabă: