Salutare! Este o poveste epica despre lupta pentru putere si controlul absolut asupra celor Sapte Regate din Westeros. Basmul pentru adulti aduce pe micile ecrane o poveste despre onoare, desfrau, pofte carnale si o lupta care pare sa nu se mai termine si totul pe fundalul alb si inghetat al unei ierni fara sfarsit.Mie imi place si chiar nu este de lasat pe alta data! Ti-l recomand! Meriti"a doua sansa"
Cel mai minunat serial! E super complex, mi-e si greu sa-ti descriu. Simt ca orice ti-as spune ar fi prea banal dar incerc: e o luma impartita in mai multe regate sau mici cetati si fiecare conducator incearca sa isi pastreze autonomia sau sa obtina `tronul de fier` care reprezinta simbolul conducerii asupra mai celor 7 regate. Dar e super frumos prin complexitatea cu care se desfasoara totul, cum evolueaza personajele. Dialogul e complex, imaginea e frumoasa, muzica, actorii joaca impecabil. Doar uita-te la trailer sau apuca-te direct sa te uiti. Iti zic eu ca merita.
Daca scrii Game of Thrones pe google ai un infinit de descrieri + trailer.
Una din descrieri :
Urzeala tronurilor, in aceasta adaptare a seriei A Song of Ice and Fire, scrisa de George R.R. Martin, 7 familii nobiliare lupta pentru controlul politic si militar al miticului tinut Westeros. Robert Baratheon, regele respectivului tinut, ii cere prietenului sau de-o viata, Eddard Stark, sa-i fie consultant oficial. Banuind ca predecesorul sau a fost asasinat, Eddard accepta „invitatia" regala doar pentru a putea investiga in voie crima. Familia reginei comploteaza in liniste si cu tenacitate, in timp ce clanul Targaryen, candva la conducerea tinutului, nu se lasa si cauta varii modalitati pentru a reveni la putere.In timp ce aceste retele complicate de comploturi, asasinate, planuri si contraplanuri pipereaza existenta celor din Westeros, in nordul inghetat o forta malefica se trezeste cu pofta de razbunare…
Pe scurt: 7 familii se lupta pentru a ocupa Tronul de Fier.
Merita vizionat, unul dintre cele mai bune seriale facute.
Stiu ca gasesc multe descrieri pe google, numai ca eu voiam sa vad parerea altor persoane
De aia i-ai dat funda celui cu descrierea de pe net
Suna a compunere argumentativa de clasa a 7-a
Oricum,multumesc pentru raspuns